Legg til og åpne Chrome-apper

Du kan legge til og åpne apper fra Chrome Nettmarked.

Merk: Noen apper på Chrome Nettmarked støttes bare på Chromebook og fungerer ikke på Windows, Mac eller Linux.

Legg til apper

Slik legger du til en app fra Chrome Nettmarked
  1. Åpne Chrome Nettmarked.
  2. Bla gjennom eller søk etter en app du vil ha.
  3. Klikk på Legg til i Chrome.
Legg til snarveier til nettsteder som apper
Brukere av Windows, Linux og Chromebook kan legge til snarveier til nettsteder på internett som apper i Chrome.
  1. Åpne Chrome.
  2. Naviger til nettstedet du vil legge til som app.
  3. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  4. Klikk på Flere verktøy.
  5. Klikk på Opprett snarvei.
  6. Skriv inn et navn på snarveien, og klikk på Opprett.

Åpne apper

Åpne apper
  1. Åpne Chrome.
  2. Skriv inn chrome://apps i adressefeltet øverst.
  3. Trykk på Enter.
  4. Klikk på den appen du vil åpne.

Høyreklikk på en app for å åpne den i en vanlig eller festet fane, i fullskjermmodus eller i et nytt vindu.

Åpne apper i andre nettlesere

Apper med nettadresser som begynner på http://, kan åpnes i andre nettlesere. Sånn gjør du det:

1. Åpne Chrome.
  2. Åpne appen, og bekreft nettadressen.
  3. Kopiér nettadressen, og lim den inn i adressefeltet i en annen nettleser for å åpne den der.
Åpne apper på Chromebook

For å se og åpne apper på Chromebook, klikk på appoversikten Appoversikt.