Chrome-sovellusten lisääminen ja avaaminen

Voit lisätä ja avata sovelluksia Chrome Web Storessa.

Huom. Joitakin Chrome Web Storen sovelluksia tuetaan vain Chromebookeissa, jolloin ne eivät toimi Windowsilla, Macilla tai Linuxilla.

Sovelluksen lisääminen

Lisää sovellus Chrome Web Storesta
  1. Avaa Chrome Web Store.
  2. Etsi haluamasi sovellus hakemalla tai selaamalla.
  3. Valitse Lisää Chromeen.
Verkkosivuston pikakuvakkeen lisääminen sovelluksena
Windows-, Linux- ja Chromebook-käyttäjät voivat lisätä verkkosivuston pikakuvakkeen sovelluksena Chromeen.
  1. Avaa Chrome.
  2. Siirry verkkosivustolle, jonka haluat lisätä sovelluksena.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  4. Valitse Lisää työkaluja.
  5. Valitse Luo pikakuvake.
  6. Nimeä pikakuvake ja valitse Luo.

Sovelluksen avaaminen

Sovelluksen avaaminen
  1. Avaa Chrome.
  2. Kirjoita sivun ylälaidassa olevaan osoitepalkkiin chrome://apps.
  3. Paina Enter.
  4. Klikkaa sovellusta, jonka haluat avata.

Klikkaamalla sovellusta hiiren kakkospainikkeella voit avata sen tavallisella tai kiinnitetyllä välilehdellä, koko näytön tilassa tai uudessa ikkunassa.

Sovelluksen avaaminen muissa selaimissa

Sovellus voidaan avata toisella selaimella, jos URL-osoitteen alussa on http://. Avaa sovellus näin:

1. Avaa Chrome.
  2. Avaa sovellus ja tarkista sen URL-osoite.
  3. Avaa sovellus toisessa selaimessa kopioimalla URL-osoite ja liittämällä se toisen selaimen osoitepalkkiin.
Sovelluksen avaaminen Chromebookissa

Voit nähdä ja avata sovelluksesi Chromebookilla klikkaamalla käynnistysohjelmaa Käynnistysohjelma.