Chrome-sovellusten lisääminen ja avaaminen

Voit lisätä ja avata sovelluksia Chrome Web Storessa.

Vinkki: Joitakin Chrome Web Storen sovelluksia tuetaan vain Chromebookeilla, jolloin ne eivät toimi Windowsilla, Macilla tai Linuxilla.

Verkkosivuston pikakuvakkeen lisääminen sovelluksena

Windows-, Linux- ja Chromebook-käyttäjät voivat lisätä verkkosivuston pikakuvakkeen sovelluksena Chromeen.

1. Avaa Chrome.
  2. Siirry verkkosivustolle, jonka haluat lisätä sovelluksena.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää.
  4. Valitse Lisää työkaluja.
  5. Valitse Luo pikakuvake.
  6. Nimeä pikakuvake ja valitse Luo.

Sovellusten lisääminen ja avaaminen Chromebookilla

Sovelluksen lisääminen Chrome Web Storesta
  1. Avaa Chrome Web Store.
  2. Etsi haluamasi sovellus hakemalla tai selaamalla.
  3. Valitse Lisää Chromeen.
Sovellusten avaaminen muissa selaimissa

Sovellus voidaan avata toisessa selaimessa, jos URL-osoitteen alussa on http://. Avaa sovellus näiden ohjeiden mukaan:

1. Avaa Chrome.
  2. Avaa sovellus ja vahvista URL-osoite.
  3. Kopioi osoite ja avaa se liittämällä se toisen selaimen osoitepalkkiin.
Sovelluksen avaaminen Chromebookilla
Voit tarkastella ja avata sovelluksiasi Chromebookilla klikkaamalla käynnistysohjelmaa Käynnistysohjelma.