Extensies die door Chrome zijn uitgeschakeld

De onderstaande informatie is alleen van toepassing op Windows- en Mac-gebruikers.

Als het bericht 'Extensies uitgeschakeld' wordt weergegeven, komt dit omdat Chrome een of meer van uw extensies heeft uitgeschakeld om uw gegevens te beveiligen terwijl u browst op internet.

De extensies die Chrome heeft uitgeschakeld, zijn niet gedownload via de Chrome Web Store of worden als onveilig beschouwd.

Extensies die u in Chrome kunt gebruiken

Voor uw veiligheid terwijl u browst op internet, kunt u in Chrome alleen extensies gebruiken die zijn gepubliceerd in de Chrome Web Store.

Een lijst met uw extensies weergeven

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Kies Meer hulpprogramma's en vervolgens Extensies.

Extensies die niet in de Chrome Web Store zijn gepubliceerd, worden grijs weergegeven en u kunt deze niet opnieuw inschakelen.

Uitgeschakelde extensies gebruiken

Als u een uitgeschakelde extensie moet gebruiken, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van de extensie met het verzoek de extensie te uploaden naar de Chrome Web Store. Zo kunnen u en andere mensen die Chrome gebruiken de betreffende extensie via de Chrome Web Store installeren of (als de extensie al is geïnstalleerd) deze handmatig opnieuw inschakelen vanuit de lijst met extensies.

Veilig browsen op internet

Bekijk meer informatie over hoe Chrome u beschermt tegen mogelijk schadelijke extensies.