Installer og administrer udvidelser

Du kan tilpasse Chrome og få flere og bedre funktioner ved at tilføje udvidelser fra Chrome Webshop.

Installer en udvidelse

1. Åbn Chrome Webshop.
  2. Find og vælg den udvidelse, du vil have.
  3. Klik på Føj til Chrome.
  4. Nogle udvidelser giver dig besked, hvis de har brug for visse tilladelser eller data. Godkend ved at klikke på Tilføj udvidelse.

Klik på ikonet til højre for adresselinjen for at bruge udvidelsen.

Hvis du bruger en computer via dit arbejde eller din skole, kan din organisation muligvis blokere for visse udvidelser.

Brug telefonen til at installere en udvidelse
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din telefon. Log ind på Chrome, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Find den ønskede udvidelse.
  3. Tryk på Føj til skrivebordet.
  4. Bekræft ved at trykke på Føj til skrivebordet.

Næste gang du åbner Chrome på din computer, får du vist en meddelelse om, at udvidelsen blev installeret. Hvis udvidelsen har brug for nogle tilladelser, bliver du spurgt. Godkend ved at klikke på Aktivér udvidelse.

Installer en udvidelse fra et andet website
  1. Klik på Føj til Chrome på udviklerens website. Du bør kun tilføje udvidelser fra websites, du har tillid til.
  2. Gennemgå og acceptér tilladelser.
  3. Åbn en ny fane for at fuldføre installationen.

Hvis du er administrator, kan du angive webadresser, der må installere udvidelser, apps og temaer direkte. Få flere oplysninger om politikken for ExtensionInstallSources.

Installer en udvidelse som en del af en Windows- eller Mac-app

Når du installerer en app i Windows eller på Mac, installeres der nogle gange også en Chrome-udvidelse. Næste gange du åbner Chrome, kan du:

• Klikke på Aktivér for at give tilladelser og bruge udvidelsen.
  • Klikke på Fjern for at slette udvidelsen.

Afinstaller en udvidelse

Find ikonet for udvidelsen til højre for adresselinjen. Højreklik på ikonet, og vælg Fjern fra Chrome.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se ikonet for udvidelsen:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Flere værktøjer og dernæst Udvidelser.
  3. Klik på Fjern for den udvidelse, du vil fjerne.
  4. Bekræft ved at klikke på Fjern.

Administrer dine udvidelser

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Flere værktøjer og dernæst Udvidelser.
  3. Foretag dine ændringer:
    • Aktivér/deaktiver: Aktivér eller deaktiver udvidelsen.
    • Tillad inkognito: Klik på Oplysninger i udvidelsen. Aktivér Tillad i inkognito.
    • Ret beskadigede filer: Find en beskadiget udvidelse, og klik på Reparer. Bekræft ved at klikke på Reparer udvidelse.
Brug de samme udvidelser på en hvilken som helst computer

Log ind på Chrome for at bruge dine udvidelser på enhver computer.

Organiser udvidelser på din værktøjslinje

Find ikonerne for dine udvidelser til højre for adresselinjen.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Træk ikonet for udvidelsen til den nye plads.

Skjul udvidelser

• Hvis du vil skjule udvidelser, kan du klikke i højre side af adresselinjen og trække den mod højre.
  • Du kan skjule individuelle udvidelser ved at højreklikke på ikonet og vælge Skjul i Chrome-menuen.
  • Klik på Mere Mere for at se dine skjulte udvidelser.

Vis udvidelser

• Hvis du vil se udvidelser, du har skjult, kan du klikke i højre side af adresselinjen og trække den mod venstre.
  • Du kan se skjulte udvidelser på værktøjslinjen igen ved at klikke på Mere Mere. Højreklik på udvidelsens ikoner, og vælg Behold på værktøjslinjen.
    • Nogle udvidelser har ikke denne mulighed.
Fjern eventuel malware

Hvis du har repareret en udvidelse, men den stadig er beskadiget, er det muligt, at et mistænkeligt program ændrer udvidelsens filer.

1. På Windows-computere skal du køre Oprydningsværktøj til Chrome.
  2. På Windows-, Mac- eller Linux-computere skal du køre antivirus- eller antimalwaresoftware. Fjern eventuelle programmer, der kan påvirke Chrome.
  3. På alle computere skal du reparere udvidelsen:
    1. Åbn Chrome på din computer.
    2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Flere værktøjer og dernæst Udvidelser.
    3. Find en beskadiget udvidelse, og klik på Reparer. Bekræft ved at klikke på Reparer.
  4. Hvis dette ikke virker, kan du gå til Hjælpeforum til Chrome og fortælle os om din situation.