Instal·lar i gestionar extensions

Podeu personalitzar Chrome a l'escriptori afegint extensions de Chrome Web Store.

Instal·lar una extensió

Important: no podeu afegir extensions quan navegueu en mode d'incògnit o com a convidat.

1. Obriu Chrome Web Store.
  2. Cerqueu i seleccioneu l'extensió que vulgueu.
  3. Feu clic a Afegeix a Chrome.
  4. Algunes extensions us avisaran si necessiten determinats permisos o dades. Per aprovar-ho, feu clic a Afegeix l'extensió.
    • Important: assegureu-vos d'aprovar només les extensions en què confieu.

Per utilitzar l'extensió, feu clic a la icona que hi ha a la dreta de la barra d'adreces.

Si feu servir un ordinador de la feina o d'un centre educatiu, és possible que la vostra organització bloquegi algunes extensions.

Instal·lar extensions al telèfon
  1. Al telèfon, obriu l'aplicació Chrome Chrome. Inicieu la sessió a Chrome, si encara no ho heu fet.
  2. Cerqueu l'extensió que vulgueu.
  3. Toqueu Afegeix a l'escriptori.
  4. Toqueu Afegeix a l'escriptori per confirmar-ho.

La propera vegada que obriu Chrome a l'ordinador, veureu un missatge per informar-vos que s'hi ha instal·lat l'extensió. Si cal, se us demanarà que concediu determinats permisos a l'extensió. Per aprovar-ho, feu clic a Activa l'extensió.

Instal·lar extensions amb una aplicació de Windows o Mac

De vegades, quan instal·leu una aplicació a Windows o Mac, també s'instal·la una extensió de Chrome. La propera vegada que obriu Chrome:

• Feu clic a Activa per concedir permís a l'extensió i utilitzar-la.
  • Feu clic a Suprimeix per suprimir-la.

Gestionar les extensions

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Feu els canvis que vulgueu:
    • Activar o desactivar: activeu o desactiveu l'extensió.
    • Permetre el mode d'incògnit: a l'extensió, feu clic a Detalls i activeu l'opció Permet en mode d'incògnit.
    • Corregir danys: cerqueu una extensió malmesa i feu clic a Repara. Feu clic a Repara l'extensió per confirmar-ho.
    • Permetre l'accés a llocs web: a l'extensió, feu clic a Detalls i, al costat de "Permet que aquesta extensió llegeixi i modifiqui totes les dades dels llocs web que visitis", canvieu el permís a En fer clic, En llocs web específics o En tots els llocs web.
Suprimir possible programari maliciós

Si heu reparat una extensió però continua malmesa, és possible que un programa sospitós n'estigui modificant els fitxers.

1. Si utilitzeu un ordinador Windows, comproveu que no hi hagi programari maliciós.
  2. En un ordinador Windows, Mac o Linux, executeu un antivirus o un programa contra programari maliciós. Suprimiu tots els programes que puguin afectar Chrome.
  3. En tots els ordinadors, repareu l'extensió:
    1. A l'ordinador, obriu Chrome.
    2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
    3. Cerqueu una extensió malmesa i feu clic a Repara. Feu clic a Repara per confirmar-ho.
  4. Si això no funciona, visiteu el Fòrum d'ajuda de Chrome i expliqueu-nos la situació.

Permetre que les extensions llegeixin i modifiquin dades dels llocs web

Algunes extensions necessiten permisos per llegir i modificar dades de llocs web. Podeu canviar els permisos de les extensions en qualsevol moment.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Extensions .
  3. Feu clic a Més Organitza i després col·loqueu el cursor a sobre de l'opció "Aquesta extensió pot llegir i modificar les dades dels llocs web".
  4. Decidiu quin permís voleu donar a l'extensió:
    • Quan facis clic a l'extensió: aquesta opció de configuració només permet que l'extensió accedeixi al lloc web actual de la pestanya o la finestra oberta quan feu clic a l'extensió. Si tanqueu la pestanya o la finestra, haureu de fer clic a l'extensió per tornar-la a activar.
    • A [lloc web actual]: permeteu que l'extensió llegeixi i modifiqui dades al lloc web actual de manera automàtica.
    • En tots els llocs web: permeteu que l'extensió llegeixi i modifiqui dades en tots els llocs web de manera automàtica.

Permetre o bloquejar l'accés a llocs web concrets

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. A l'extensió, feu clic a Detalls.
  4. A "Permisos", afegiu o suprimiu un lloc web:
    • Afegir: a la dreta de "Llocs web permesos", feu clic a Afegeix.
    • Si no veieu aquesta opció, canvieu l'opció "Permet que aquesta extensió llegeixi i modifiqui totes les dades dels llocs web que visitis" a En llocs web específics.
    • Suprimir: a la dreta del lloc web, toqueu Més Més i, a continuació, Suprimeix.

Desinstal·lar una extensió

A la dreta de la barra d'adreces, cerqueu la icona de l'extensió. Feu clic amb el botó dret a la icona i seleccioneu Suprimeix de Chrome.

Si no veieu la icona de l'extensió:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. A l'extensió que vulgueu suprimir, feu clic a Suprimeix.
  4. Feu clic a Suprimeix per confirmar-ho.
Utilitzar extensions en qualsevol ordinador

Per utilitzar les vostres extensions en qualsevol ordinador, inicieu la sessió a Chrome.

Organitzar la barra d'eines

A la dreta de la barra d'adreces, cerqueu les icones de les extensions.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Arrossegueu la icona de l'extensió i deixeu-la anar on vulgueu col·locar-la.

Amagar les extensions

• Per amagar extensions concretes:
    1. Feu clic amb el botó dret a la icona.
    2. Seleccioneu No fixis.
  • Per veure les extensions amagades: feu clic a Extensions .

Mostrar les extensions

Per recuperar les extensions amagades a la barra d'eines, seguiu aquests passos:

1. Seleccioneu Extensions .
  2. Cerqueu l'extensió amagada.
  3. Seleccioneu Fixa Fixa.
    • Important: algunes extensions no tenen aquesta opció.