Wat is de Chrome Web Store?

U kunt apps, extensies en browserthema's voor de Google Chrome-browser vinden in de Chrome Web Store. Dankzij deze extra mogelijkheden kunt u meer uit Chrome halen.

Meer gedaan krijgen met apps voor Chrome

U kunt apps gebruiken om documenten te maken, foto's te bewerken, games te spelen, muziek te luisteren en meer.

Er zijn twee soorten apps:

• Apps die net zo werken als een normale website (bijvoorbeeld Gmail).
  • Apps die net zo werken als computerprogramma's en gebruikmaken van bepaalde functies van Chrome (bijvoorbeeld Google Keep).

Dit zijn enkele voordelen van het gebruik van apps:

• Apps worden snel geïnstalleerd, en uw computer of browser hoeft niet opnieuw te worden opgestart.
  • Als u uw apps synchroniseert op meerdere computers, zijn deze altijd beschikbaar.
  • Apps zijn altijd up-to-date, aangezien ze worden gehost op internet.
  • Apps veroorzaken geen computercrashes. Als u een probleem ondervindt met een app, sluit u het tabblad.
  • U kunt de app eenvoudig vinden en openen met behulp van de App Launcher.
Webpagina's nuttiger maken met extensies

Voeg extensies toe aan Google Chrome om de webpagina's die u bezoekt, nog nuttiger te maken.

Dit zijn enkele voordelen van het gebruik van extensies:

• U kunt extensies gebruiken om nieuwe functies aan bestaande web-apps toe te voegen.
  • U ontvangt relevante links en informatie op pagina's.
  • U krijgt tijdelijke meldingen over bepaalde evenementen.
  • U kunt ze gebruiken als snelkoppeling wanneer ze op uw adresbalk worden weergegeven.
Chrome aanpassen met browserthema's
U kunt uw Google Chrome-browser personaliseren door het uiterlijk ervan aan te passen.
Bekijk video's voor meer informatie over de Chrome Web Store

Meer informatie over hoe de Chrome Web Store u kan helpen dingen voor elkaar te krijgen.

Web apps and the Chrome Web Store

Apps

Chrome Web Store - What's a web app?

Browserthema's

Google Chrome Artist Themes

Zoekt u een andere taal? Selecteer video-ondertiteling in uw taal.

Beschikbaarheid van de Chrome Web Store

Je kunt items kosteloos installeren via de Chrome Web Store. Als je wilt betalen voor apps, extensies of browserthema's, heb je een Google Payments-account nodig. Check of Google Payments beschikbaar is in jouw land.

De Chrome Web Store bepaalt welke items voor u beschikbaar zijn op basis van de taal en locatie van uw Chrome-browser.

Klik op Instellingen Instellingen om geselecteerde content en betaalde items in de lokale valuta weer te geven. Klik op uw taal en land.