Åtgärda problem med appar, tillägg eller teman

Om det uppstår problem med en app, ett tillägg eller ett tema kan du testa dessa steg.

Om det inte går att installera en app

• Det går inte längre att ladda ned appar på Mac, Windows eller Linux.
  • Kontrollera att du har den senaste versionen av Chrome. Läs mer om hur du uppdaterar Chrome.
  • Om du använder en dator på jobbet eller i skolan kanske administratören inte tillåter att du laddar ned objekt från Chrome Web Store. Kontakta administratören om du behöver mer hjälp.

Om du inte ser alla appar, tillägg och teman i Chrome

Du måste vara inloggad på samma konto Chrome som i Chrome Web Store. Gör så här:

1. Öppna Chrome och klicka på menyn Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  2. Under Personer står vilken e-postadress som är inloggad i Chrome.
  3. Öppna Chrome Web Store.
  4. Klicka på e-postadressen uppe till höger.
  5. Klicka på Logga in med ett annat konto.
  6. Logga in med samma Google-konto som du använder i Chrome.

Om du behöver hjälp med något du har köpt med Google Payments

1. Öppna Google Payments.
  2. Klicka på Prenumerationer och tjänster följt av Se köp.
  3. Klicka på ett köp.
  4. Klicka på kontaktlänken längst ned till höger.

Få mer hjälp

Kontakta utvecklaren av appen, tillägget eller temat:

1. Öppna Chrome Web Store.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger följt av Mina tillägg och appar.
  3. Klicka på appen, tillägget eller temat.
  4. Klicka på Support högst upp i rutan som visas.
  5. Fyll i formuläret Berätta för utvecklaren eller klicka på länken till utvecklarens webbplats.