Løs problemer med apper, utvidelser eller temaer

Hvis du har problemer med apper, utvidelser eller temaer, kan du prøve disse trinnene.

Hvis du ikke kan installere utvidelser eller temaer

• Chrome-versjon: Sørg for at du har den nyeste versjonen av Chrome.Finn ut hvordan du oppdaterer Chrome.
  • Enhetskompatibilitet: Du kan bare bruke utvidelser og temaer på datamaskiner. Du kan ikke installere utvidelser og temaer når du bruker en mobilenhet, selv om du setter den i skrivebordsmodus.
  • Administrerte enheter og Enterprise-brukere: Hvis du bruker en administrert enhet, må administratoren din kanskje oppdatere Chrome. Kontakt IT-administratoren din for å få hjelp.
  • Chromium-baserte nettlesere: Oppdater nettleseren til den nyeste versjonen for kompatibilitet.
  • Inkognito- eller gjestemodus: Du kan ikke installere utvidelser og temaer i inkognito- eller gjestemodus.

Hvis du ikke kan installere apper

• Du kan ikke lenger laste ned apper på Mac, Windows eller Linux.
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Chrome. Finn ut hvordan du oppdaterer Chrome.
  • Hvis du bruker en datamaskin på jobben eller skolen, kan det hende administratoren ikke tillater at du installerer varer fra Chrome Nettmarked. Kontakt administratoren din hvis du trenger mer hjelp.

Hvis du ikke ser alle appene, utvidelsene og temaene dine i Chrome

Du må logge på med samme konto i Chrome og på Chrome Nettmarked. Sånn gjør du det:

1. Øverst til høyre i Chrome klikker du på menyen Mer og så Innstillinger.
  2. Under «Folk» ser du e-postadressen du er logget på Chrome med.
  3. Gå til Chrome Nettmarked.
  4. Klikk på e-postadressen din øverst til høyre.
  5. Klikk på Logg på med en annen konto.
  6. Logg på med den samme Google-kontoen som du bruker i Chrome.

Hvis du trenger hjelp med noe du har kjøpt med Google Payments

1. Gå til Google Payments.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester og så Se kjøp.
  3. Klikk på et kjøp.
  4. Klikk på kontaktlinken nederst til høyre.

Få mer hjelp

Kontakt utviklerne av de aktuelle appene, utvidelsene eller temaene:

1. Åpne Chrome Nettmarked.
  2. Øverst til høyre klikker du på og så Mine utvidelser og apper.
  3. Klikk på en app, en utvidelse eller et tema.
  4. Klikk på Brukerstøtte øverst i boksen som åpnes.
  5. Fyll ut skjemaet «Gi beskjed til utvikleren», eller klikk på linken for å gå til utviklerens nettsted.