Løs problemer med apper, utvidelser eller temaer

Hvis du har problemer med apper, utvidelser eller temaer, kan du prøve disse trinnene.

Hvis du ikke kan installere en app

• Sørg for at du er i Chrome, eller at du bruker en Chromebook. Apper fra Chrome Nettmarked kan bare installeres i Chrome. Finn ut hvordan du laster ned Chrome .
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Chrome. Finn ut hvordan du oppdaterer Chrome.
  • Noen apper fungerer bare på Chromebook. Hvis du ikke bruker Chromebook, bør du ikke laste ned apper som bare er for Chromebook.
  • Hvis du bruker en datamaskin på jobben eller skolen, kan det hende administratoren ikke tillater at du installerer varer fra Chrome Nettmarked. Kontakt administratoren din hvis du trenger mer hjelp.

Hvis du ikke ser alle appene, utvidelsene og temaene dine i Chrome

Du må logge på med samme konto i Chrome og på Chrome Nettmarked. Sånn gjør du det:

1. Klikk på Meny Mer og så Innstillinger øverst til høyre i Chrome.
  2. Under «Folk» ser du e-postadressen du er logget på Chrome med.
  3. Gå til Chrome Nettmarked.
  4. Klikk på e-postadressen din øverst til høyre.
  5. Klikk på Logg på med en annen konto.
  6. Logg på med den samme Google-kontoen som du bruker i Chrome.

Hvis du trenger hjelp med noe du har kjøpt med Google Payments

1. Gå til Google Payments.
  2. Klikk på Abonnementer og tjenester og så Se kjøpene.
  3. Klikk på et kjøp.
  4. Klikk på kontaktlinken nederst til høyre.

Få mer hjelp

Kontakt utviklerne av de aktuelle appene, utvidelsene eller temaene:

1. Åpne Chrome Nettmarked.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillingerog så Mine utvidelser og apper.
  3. Klikk på en app, en utvidelse eller et tema.
  4. Klikk på Brukerstøtte øverst i boksen som åpnes.
  5. Fyll ut skjemaet «Gi beskjed til utvikleren», eller klikk på linken for å gå til utviklerens nettsted.