Sovelluksien, laajennuksien ja teemojen ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia sovellusten, laajennusten tai teemojen kanssa, kokeile näitä keinoja.

Jos laajennuksen tai teeman asentaminen ei onnistu

• Chrome-versio: Varmista, että käytössäsi on Chromen uusin versio. Lue lisää Chromen päivittämisestä.
  • Laitteiden yhteensopivuus: Voit käyttää laajennuksia ja teemoja vain tietokoneilla. Et voi asentaa laajennuksia ja teemoja käyttäessäsi mobiililaitetta, vaikka olisit ottanut sen käyttöön tietokonetilassa.
  • Hallinnoidut laitteet ja yrityskäyttäjät: Jos käytät hallinnoitua laitetta, järjestelmänvalvojan on ehkä päivitettävä Chrome. Pyydä apua IT-järjestelmänvalvojalta.
  • Chromium-pohjaiset selaimet: Päivitä selain uusimpaan versioon yhteensopivuuden varmistamiseksi.
  • Incognito- tai vierastila:Et voi asentaa laajennuksia ja teemoja incognito- tai vierastilassa.

Jos et voi asentaa sovellusta

• Et voi enää ladata sovellusta Macilla, Windowsilla tai Linuxilla.
  • Varmista, että käytössäsi on Chromen uusin versio. Lue lisää Chromen päivittämisestä.
  • Jos käytät työpaikan tai koulun tietokonetta, järjestelmänvalvojasi on saattanut estää lataamisen Chrome Web Storesta. Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Jos et näe kaikkia sovelluksia, laajennuksia tai teemoja Chromessa

Kirjaudu Chromessa ja Chrome Web Storessa sisään samalla tilillä. Tee näin:

1. Valitse Chromen oikeasta yläreunasta Valikko Lisää ja sitten Asetukset.
  2. Näet Henkilöt-kohdassa sähköpostiosoitteen, jolla olet kirjautunut Chromeen.
  3. Siirry Chrome Web Storeen.
  4. Klikkaa sähköpostiosoitettasi oikeassa yläreunassa.
  5. Valitse Kirjaudu sisään toisella tilillä.
  6. Kirjaudu sisään samalla Google-tilillä, jolla käytät Chrome-selainta.

Jos sinulla on ongelmia Google Pay ‑ostoksen kanssa

1. Siirry Google Payhin.
  2. Valitse Tilaukset ja palvelut ja sitten Näytä ostokset.
  3. Valitse ostos.
  4. Klikkaa oikeasta alareunasta yhteystietolinkkiä.

Lisäohjeita

Ota yhteyttä sovelluksen, laajennuksen tai teeman kehittäjään:

1. Avaa Chrome Web Store.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Omat laajennukset ja sovellukset.
  3. Valitse sovellus, laajennus tai teema.
  4. Valitse näkyviin tulevan ikkunan yläosasta Tuki.
  5. Täytä Ilmoita kehittäjälle ‑lomake tai siirry kehittäjän verkkosivustolle klikkaamalla linkkiä.