Sovelluksien, laajennuksien ja teemojen virheiden korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia sovellusten, laajennusten tai teemojen kanssa, kokeile näitä keinoja.

Jos et voi asentaa sovellusta

• Varmista, että käytät Chromea tai Chromebookia. Chrome Web Storen sovelluksia voi asentaa vain Chromeen. Katso, miten voit ladata Chromen.
  • Varmista, että käytössäsi on Chromen uusin versio. Lue lisää Chromen päivittämisestä.
  • Osa sovelluksista toimii vain Chromebookeissa. Jos et käytä Chromebookia, varmista, ettei lataamasi sovellus ole tarkoitettu vain niille.
  • Jos käytät työpaikan tai koulun tietokonetta, järjestelmänvalvojasi on saattanut estää lataamisen Chrome Web Storesta. Saat lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Jos et näe kaikkia sovelluksia, laajennuksia tai teemoja Chromessa

Kirjaudu Chromessa ja Chrome Web Storessa sisään samalla tilillä. Toimi näin:

1. Valitse Chromen oikeasta yläreunasta Valikko Lisää ja sitten Asetukset.
  2. Näet Henkilöt-kohdassa sähköpostiosoitteen, jolla olet kirjautunut Chromeen.
  3. Siirry Chrome Web Storeen.
  4. Klikkaa sähköpostiosoitettasi oikeassa yläreunassa.
  5. Valitse Kirjaudu sisään toisella tilillä.
  6. Kirjaudu sisään samalla Google-tilillä, jolla käytät Chrome-selainta.

Jos sinulla on ongelmia Google Payments ‑ostoksen kanssa

1. Siirry Google Paymentsiin.
  2. Valitse Tilaukset ja palvelut ja sitten Näytä ostokset.
  3. Valitse ostos.
  4. Klikkaa oikeasta alareunasta yhteystietolinkkiä.

Lisäohjeita

Ota yhteyttä sovelluksen, laajennuksen tai teeman kehittäjään:

1. Avaa Chrome Web Store.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetuksetja sitten Omat laajennukset ja sovellukset.
  3. Valitse sovellus, laajennus tai teema.
  4. Valitse näkyviin tulevan ikkunan yläosasta Tuki.
  5. Täytä Ilmoita kehittäjälle ‑lomake tai siirry kehittäjän verkkosivustolle klikkaamalla linkkiä.