Løs problemer med apps, udvidelser eller temaer

Hvis du har problemer med dine apps, udvidelser eller temaer, kan du prøve disse løsninger.

Hvis du ikke kan installere en udvidelse eller et tema

• Chrome-version: Sørg for, at du har den nyeste version af Chrome. Se, hvordan du opdaterer Chrome.
  • Enhedskompatibilitet: Du kan kun bruge udvidelser og temaer på computere. Du kan ikke installere udvidelser og temaer, når du bruger en mobilenhed, selvom du har konfigureret dem i computertilstand.
  • Administrerede enheder og Enterprise-brugere: Hvis du bruger en administreret enhed, skal din administrator muligvis opdatere Chrome. Kontakt din it-administrator for at få hjælp.
  • Chromium-baserede browsere: Opdater din browser til den nyeste version for at opnå kompatibilitet.
  • Inkognitotilstand eller gæstetilstand: Du kan ikke installere udvidelser og temaer i inkognitotilstand eller gæstetilstand.

Hvis du ikke kan installere en app

• Du kan ikke længere downloade en app på Mac, Windows eller Linux.
  • Sørg for, at du har den nyeste version af Chrome. Se, hvordan du opdaterer Chrome.
  • Hvis du bruger en computer, der tilhører din arbejdsplads eller skole, kan din administrator forhindre dig i at installere elementer fra Chrome Webshop. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Hvis du ikke kan se alle dine apps, udvidelser eller temaer i Chrome

Du skal logge ind på den samme konto i Chrome og Chrome Webshop. Sådan gør du:

1. Øverst til højre i Chrome skal du klikke på menuen Mere og derefter Indstillinger.
  2. Under "Personer" kan du se den mailadresse, du har brugt til at logge ind i Chrome.
  3. Gå til Chrome Webshop.
  4. Klik på din mailadresse øverst til højre.
  5. Klik på Log ind med en anden konto.
  6. Log ind med den samme Google-konto, som du bruger i Chrome.

Hvis du har brug for hjælp til et køb, du har foretaget med Google Pay

1. Gå til Google Payments.
  2. Klik på Abonnementer og tjenester og derefter Se køb.
  3. Klik på et køb.
  4. Klik på linket til kontakt nederst til højre.

Få yderligere hjælp

Kontakt udvikleren af appen, udvidelsen eller temaet:

1. Åbn Chrome Webshop.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Mine udvidelser og apps.
  3. Klik på appen, udvidelsen eller temaet.
  4. Klik på Support i den dialogboks, der åbnes.
  5. Udfyld formularen "Giv udvikleren besked", eller klik på linket for at gå til udviklerens website.