Solucionar problemes relacionats amb aplicacions, extensions o temes

Si teniu problemes amb aplicacions, extensions o temes, seguiu aquests passos.

Si no podeu instal·lar una aplicació

• Ja no podeu baixar una aplicació a Mac, Windows o Linux.
  • Comproveu que teniu l'última versió del navegador Chrome. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar Chrome.
  • Si feu servir un ordinador de la feina o d'un centre educatiu, és possible que l'administrador no us permeti instal·lar elements de Chrome Web Store. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.

Si no veieu totes les aplicacions, les extensions i els temes a Chrome

Haureu d'iniciar la sessió a Chrome i a Chrome Web Store amb el mateix compte. Seguiu aquests passos:

1. A Chrome, a la part superior dreta, feu clic a Menú Més i després Configuració.
  2. A "Usuaris", veureu l'adreça electrònica que s'ha utilitzat per iniciar la sessió a Chrome.
  3. Aneu a Chrome Web Store.
  4. A la part superior dreta, feu clic a la vostra adreça electrònica.
  5. Feu clic a Inicia la sessió amb un altre compte.
  6. Inicieu la sessió amb el mateix Compte de Google que feu servir a Chrome.

Si necessiteu ajuda amb alguna compra feta amb Google Payments

1. Aneu a Google Payments.
  2. Feu clic a Subscripcions i serveis i després Mostra les compres.
  3. Feu clic en una compra.
  4. A la part inferior dreta, feu clic a l'enllaç de contacte.

Obtenir més ajuda

Seguiu aquests passos per contactar amb el desenvolupador de l'aplicació, de l'extensió o del tema:

1. Obriu Chrome Web Store.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i després Les meves extensions i aplicacions.
  3. Feu clic a l'aplicació, a l'extensió o al tema en qüestió.
  4. A la part superior del quadre que es mostra, feu clic a Assistència.
  5. Empleneu el formulari "Informa el desenvolupador" o feu clic a l'enllaç per anar al lloc web del desenvolupador.