Chromen teemojen lataaminen tai poistaminen

Anna tietokoneesi Chromelle uutta ilmettä hauskalla teemalla. Teema näkyy selaimen reunuksen ympärillä sekä uuden välilehden taustakuvana. Chromen teemat tallennetaan Google-tilillesi. Näet siis saman teeman kirjautuessasi sisään Chromeen millä tahansa tietokoneella.

Chromen teeman lataaminen ja lisääminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Siirry Ulkonäkö-kohtaan ja valitse Teemat. Voit myös käydä Chrome Web Store ‑teemagalleriassa.
  4. Voit esikatsella teemoja klikkaamalla niiden pikkukuvia.
  5. Kun löydät haluamasi teeman, klikkaa Lisää Chromeen.

Teema otetaan käyttöön heti. Jos muutat mielesi, valitse näytön yläosassa Kumoa.

Chromen teeman poistaminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeassa yläreunassa Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Siirry Ulkonäkö-kohtaan ja valitse Palauta oletusteema. Perinteinen Google Chromen teema palautetaan käyttöön.

Jos nämä ohjeet eivät auta, tietokoneellasi saattaa olla haittaohjelma. Lue ohjeita Chrome-asetusten palauttamiseen.