Baixar o suprimir temes de Chrome

Personalitzeu Chrome a l'ordinador amb un tema divertit. Apareix a les vores del navegador i com a fons quan obriu una pestanya nova. Com que els temes de Chrome s'emmagatzemen al compte de Google, veureu el mateix tema sempre que inicieu la sessió a Chrome des de qualsevol ordinador.

Baixar i afegir un tema de Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Aparença", feu clic a Temes. També podeu anar a la secció Temes de Chrome Web Store i donar una ullada a la galeria.
  4. Feu clic a les miniatures per previsualitzar diferents temes.
  5. Quan trobeu un tema que vulgueu utilitzar, feu clic a Afegeix a Chrome.

El tema s'aplicarà immediatament. Si canvieu d'opinió, feu clic a Desfés, a la part superior.

Suprimir un tema de Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Aparença", feu clic a Restableix als valors predeterminats. Tornareu a veure el tema clàssic de Google Chrome.

Si aquests passos no donen resultat, por ser que tingueu programari maliciós instal·lat a l'ordinador. Obteniu ajuda per restablir la configuració de Chrome.