Seleccions i ressenyes de Chrome Web Store

Chrome Web Store té com a objectiu ajudar els usuaris de Chrome a trobar fàcilment elements de Chrome (temes, extensions i aplicacions) per personalitzar el seu navegador.

Seleccions i classificació

Abans d'instal·lar un element de Chrome Web Store, els usuaris poden consultar-ne la fitxa per obtenir més informació sobre la funcionalitat, els permisos de dades i l'editor.

Organització i classificació dels elements de Chrome Web Store

Els usuaris tenen diverses opcions per descobrir elements a Chrome Web Store: la cerca amb paraules clau, les col·leccions seleccionades, la pàgina d'inici i les recomanacions personalitzades. La botiga organitza i mostra els elements per ajudar els usuaris a descobrir els que són rellevants per als seus interessos i casos d'ús. Els factors següents s'utilitzen per organitzar els elements:

• La qualitat de l'experiència de l'element i el valor editorial: els elements inclosos a Chrome Web Store se seleccionen manualment en funció de criteris d'idoneïtat específics.
  • Rellevància: les recomanacions i la classificació dels resultats de cerca es determinen en funció del nom de l'element, la rellevància de la descripció, la popularitat i l'experiència d'usuari.
  • Popularitat entre els usuaris: el nombre de puntuacions i la puntuació mitjana es tenen en compte a l'hora de prioritzar els elements.

Ressenya d'usuari

Els usuaris que hagin instal·lat un element de Chrome Web Store poden proporcionar una ressenya escrita i una puntuació. Google no verifica l'autenticitat de les ressenyes i les puntuacions, però se suprimiran les ressenyes que infringeixin les nostres condicions del servei. Els usuaris poden informar d'una ressenya abusiva des de la secció per a ressenyes que hi ha a la pàgina de la fitxa de l'element.

Revisió de la seguretat i la qualitat

Quan s'envia un element a Chrome Web Store, l'editor proporciona informació sobre les característiques de l'element (captures de pantalla, pràctiques de privadesa i una descripció de la funcionalitat de l'element), enllaços opcionals que dirigeixen al seu lloc web i informació de contacte opcional. Google té un procés de revisió automàtica per a cada enviament d'un element nou, i duu a terme revisions manuals periòdiques dels elements que representen més risc per a l'usuari.

El procés de revisió prova de determinar la seguretat de l'element, el compliment de la política del programa per a desenvolupadors i la qualitat general de l'experiència d'usuari. Quan es detecta que un element no compleix la política del programa per a desenvolupadors, se suprimeix de Chrome Web Store. Si la infracció es considera prou greu, l'element es desactiva al navegador de l'usuari.