Augmentar la velocitat de Google Chrome

Podeu augmentar la velocitat de Chrome seguint els passos que us indiquem a continuació.

Pas 1: actualitzeu Chrome

Chrome funciona millor si n'utilitzeu la versió més recent. Actualitzeu Google Chrome.

Pas 2: tanqueu les pestanyes que no utilitzeu

Com més pestanyes tingueu obertes, més feina tindrà Chrome. Us recomanem que tanqueu les pestanyes que no utilitzeu.

• A la pestanya, seleccioneu Tanca Close.
  • A Windows, Linux i ChromeOS, utilitzeu les tecles de drecera Ctrl+W.
  • A Mac, utilitzeu les tecles de drecera ⌘+W.

Pas 3: desactiveu o atureu els processos que no vulgueu

Desactivar o suprimir les extensions que no vulgueu

Les extensions són petits programes que podeu afegir a Chrome des de l'ordinador i que us permeten fer més accions. Si no les utilitzeu totes, podeu desactivar-les per augmentar la velocitat de Chrome.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Extensions i, a continuació, Gestiona les extensions.
  3. Desactiveu o suprimiu l'extensió.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les extensions.

Aturar les tasques que no vulgueu

Cerqueu les tasques que ja no necessiteu i que facin servir més recursos, com ara vídeos o aplicacions.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més.
  3. Seleccioneu Més eines i, a continuació, Gestor de tasques.
  4. Feu clic a "Ús de la memòria" per ordenar les tasques en funció de l'ús que facin de la memòria.
    • Consell: cerqueu elements etiquetats com a "pàgina en segon pla".
  5. Seleccioneu la tasca que vulgueu tancar.
  6. Seleccioneu Finalitza el procés.
    • Nota: si tanqueu una tasca sense haver-ne desat la feina, aquesta feina es perdrà.

Pas 4: definiu la configuració de precàrrega

Per navegar i fer cerques més ràpidament, Chrome precarrega les pàgines que és possible que visiteu. Per fer-ho, és possible que Chrome utilitzi galetes, si les permeteu, i que encripti i enviï pàgines mitjançant Google per amagar la vostra identitat als llocs web. Obteniu més informació sobre les galetes.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, seleccioneu Rendiment.
  4. Activeu o desactiveu l'opció Precàrrega de pàgines.
  5. Seleccioneu l'opció de configuració que vulgueu.

Consells: