Solucionar problemes relacionats amb aplicacions, extensions o temes

Si teniu problemes amb aplicacions, extensions o temes, seguiu aquests passos.

Si no podeu instal·lar una extensió o un tema

• Versió de Chrome: comproveu que tingueu la darrera versió de Chrome. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar Chrome.
  • Compatibilitat del dispositiu: només podeu utilitzar extensions i temes a l'ordinador. No podeu instal·lar-los en un dispositiu mòbil, encara que l'hàgiu configurat en el mode d'escriptori.
  • Dispositius gestionats i usuaris d'empresa: si feu servir un dispositiu gestionat, és possible que l'administrador hagi d'actualitzar Chrome. Contacteu amb el vostre administrador de TI per obtenir ajuda.
  • Navegadors basats en Chromium: actualitzeu el navegador a la darrera versió perquè sigui compatible.
  • Mode d'incògnit o de convidat: no podeu instal·lar extensions ni temes en el mode d'incògnit o de convidat.

Si no podeu instal·lar una aplicació

• Ja no podeu baixar una aplicació a Mac, Windows o Linux.
  • Comproveu que teniu l'última versió del navegador Chrome. Obteniu informació sobre com podeu actualitzar Chrome.
  • Si feu servir un ordinador de la feina o d'un centre educatiu, és possible que l'administrador no us permeti instal·lar elements de Chrome Web Store. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.

Si no veieu totes les aplicacions, les extensions i els temes a Chrome

Haureu d'iniciar la sessió a Chrome i a Chrome Web Store amb el mateix compte. Seguiu aquests passos:

1. A Chrome, a la part superior dreta, feu clic a Menú Més i, a continuació, Configuració.
  2. A "Usuaris", veureu l'adreça electrònica que s'ha utilitzat per iniciar la sessió a Chrome.
  3. Aneu a Chrome Web Store.
  4. A la part superior dreta, feu clic a la vostra adreça electrònica.
  5. Feu clic a Inicia la sessió amb un altre compte.
  6. Inicieu la sessió amb el mateix Compte de Google que feu servir a Chrome.

Si necessiteu ajuda amb alguna compra feta amb Google Payments

1. Aneu a Google Payments.
  2. Feu clic a Subscripcions i serveis i, a continuació, Mostra les compres.
  3. Feu clic en una compra.
  4. A la part inferior dreta, feu clic a l'enllaç de contacte.

Obtenir més ajuda

Seguiu aquests passos per contactar amb el desenvolupador de l'aplicació, de l'extensió o del tema:

1. Obriu Chrome Web Store.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Les meves extensions i aplicacions.
  3. Feu clic a l'aplicació, a l'extensió o al tema en qüestió.
  4. A la part superior del quadre que es mostra, feu clic a Assistència.
  5. Empleneu el formulari "Informa el desenvolupador" o feu clic a l'enllaç per anar al lloc web del desenvolupador.