Last ned eller fjern Chrome-temaer

Gi Chrome et personlig preg med morsomme temaer. Temaer vises rundt kanten på nettleseren og som bakgrunn når du åpner nye faner. Chrome-temaer lagres i Google-kontoen din, noe som betyr at du ser det samme temaet uansett hvilken datamaskin du bruker – du trenger bare å logge på Chrome.

Last ned og legg til Chrome-temaer

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og så Innstillinger.
  3. Klikk på Temaer under «Utseende». Du kan også se galleriet ved å gå til temaene i Chrome Nettmarked.
  4. Klikk på miniatyrbildene for å se en forhåndsvisning av de forskjellige temaene.
  5. Når du finner et tema du vil bruke, kan du klikke på Legg til Chrome.

Temaet vises umiddelbart. Hvis du ombestemmer deg, kan du klikke på Angre øverst.

Fjern Chrome-temaer

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og så Innstillinger.
  3. Klikk på Tilbakestill til standard under «Utseende». Nå ser du det klassiske Google Chrome-temaet igjen.

Hvis disse trinnene ikke fungerer, kan det maskinen har skadelig programvare. Få hjelp til å gjenopprette Chrome-innstillingene.