Utestående beløp og tvister

Utestående beløp

Hvis du ser «utestående» beløp fra Chrome Nettmarked i kredittkortutskriften din, betyr de det følgende:

• Du ser et utestående beløp rett etter at du har kjøpt noe fra Chrome Nettmarked. Det kan hende du ser dette beløpet selv om du har kansellert kjøpet. Hvis du kansellerer kjøpet, forsvinner det utestående beløpet i løpet av 1–14 virkedager. Hvis du ikke kansellerer kjøpet, gjøres det om til en faktisk belastning.
  • Hvis du nettopp har opprettet en Google Payments-konto for å kjøpe noe for første gang, eller hvis du har lagt til et nytt kort i Payments-kontoen din, kan det hende at du ser et utestående beløp på 1 USD. Dette er for å sjekke at kortet ditt er gyldig. Det utestående beløpet blir fjernet, og du blir ikke belastet.

Bestridning av kostnader

For å bestride belastningen for en bestilling, kontakt utvikleren av varen, betalingsformidleren eller kredittkortselskapet ditt direkte.

Google er ikke ansvarlig for å løse betalingstvister for produkter fra Chrome Nettmarked.

Merk: Hvis du ser belastninger du ikke har godkjent i Google Payments-kontoen din, hvis du får meldinger forbundet med nettfisking, eller hvis du tror kontoen at din er kapret, bør du rapportere misbruket.