Openstaande bedragen en geschillen

Openstaande bedragen

Als je op je creditcardafschrift openstaande bedragen van de Chrome Web Store ziet, is dit wat deze betekenen:

• Direct nadat je iets in de Chrome Web Store hebt gekocht, zie je een openstaand bedrag op je afschrift. Je kunt dit bedrag ook zien als je de aankoop hebt geannuleerd. Als je de aankoop annuleert, verdwijnt het openstaande bedrag binnen 1 tot 14 werkdagen. Als je de aankoop niet hebt geannuleerd, wordt het openstaande bedrag omgezet in een daadwerkelijke afschrijving.
  • Als je net een Google Pay-account hebt gemaakt om je eerste aankoop te doen of een nieuwe kaart hebt toegevoegd aan je Google Pay-account, zie je misschien een afschrijving van $ 1. Deze transactie wordt uitgevoerd om te controleren of je creditcard geldig is. De transactie wordt verwijderd en er wordt niets in rekening gebracht.

Een afschrijving betwisten

Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van het item, de betalingsverwerker of je creditcardmaatschappij om een afschrijving voor een bestelling te betwisten.

Google is niet verantwoordelijk voor het oplossen van factureringsgeschillen voor items uit de Chrome Web Store.

Tip: Als je ongeautoriseerde transacties in je Google Pay-account tegenkomt, phishingberichten krijgt of denkt dat je account is gehackt, moet je actie ondernemen. Meer informatie over hoe je betalingen betwist, meldt of annuleert