Openstaande bedragen en geschillen

Openstaande bedragen

Als u op uw creditcardafschrift openstaande bedragen van de Chrome Web Store ziet, is dit wat deze betekenen:

• Direct nadat u iets in de Chrome Web Store heeft gekocht, ziet u een openstaand bedrag op uw afschrift. Dit bedrag kan ook worden weergegeven als u de aankoop heeft geannuleerd. Als u de aankoop annuleert, verdwijnt het openstaande bedrag binnen één tot veertien werkdagen. Als u de aankoop niet heeft geannuleerd, wordt het openstaande bedrag omgezet in een daadwerkelijke afschrijving.
  • Als u net een Google Payments-account heeft gemaakt om uw eerste aankoop te doen of als u een nieuwe creditcard aan uw Google Payments-account heeft toegevoegd, kan er een openstaand bedrag van $ 1 worden weergegeven. Deze transactie wordt uitgevoerd om te controleren of uw creditcard geldig is. De transactie wordt verwijderd en er wordt niets in rekening gebracht.

Een afschrijving betwisten

Neem rechtstreeks contact op met de ontwikkelaar van het item, de betalingsverwerker of uw creditcardmaatschappij om een afschrijving voor een bestelling te betwisten.

Google is niet verantwoordelijk voor het oplossen van factureringsgeschillen voor items uit de Chrome Web Store.

Opmerking: Als u in uw Google Payments-account afschrijvingen ziet waarvoor u geen autorisatie heeft verleend, als u phishing-berichten ontvangt of als u vermoedt dat uw account is gehackt, kunt u dit misbruik melden.