Odottavat veloitukset ja kiistat

Odottavat veloitukset

Jos luottokorttiotteellasi näkyy odottavia veloituksia Chrome Web Storesta, on kyse tästä:

• Odottava veloitus näkyy heti tehtyäsi ostoksen Chrome Web Storesta. Tämä veloitus voi näkyä tiliotteella, vaikka olisit peruuttanut ostoksen. Jos peruutat ostoksen, odottava veloitus poistetaan 1–14 arkipäivän kuluessa. Muussa tapauksessa veloitus muuttuu todelliseksi.
  • Jos olet juuri luonut Google Pay ‑tilin ensimmäisen ostoksen tekemistä varten tai lisännyt Pay-tilillesi uuden kortin, voit nähdä tiliotteessa 1 $:n veloituksen. Sen avulla tarkistetaan, onko korttisi voimassa. Varaus poistetaan, eikä sinua veloiteta.

Veloituksen kiistauttaminen

Jos haluat kiistauttaa tilauksen veloituksen, ota suoraan yhteyttä tuotteen kehittäjään, maksun käsittelijään tai luottokortin myöntäneeseen pankkiin.

Google ei ota vastuuta Chrome Web Storen tuotteita koskevien kiistojen käsittelystä.

Vinkki: Jos havaitset Google Pay ‐tililläsi luvattomia veloituksia, saat tietojenkalasteluviestejä tai uskot, että tilisi on kaapattu, sinun on ryhdyttävä toimiin. Lue lisää maksun kiistauttamisesta ja perumisesta sekä maksusta ilmoittamisesta.