Impugnacions i càrrecs pendents

Càrrecs pendents

Si veieu càrrecs "pendents" de Chrome Web Store a l'extracte de la targeta de crèdit, volen dir el següent:

• Es mostra un càrrec pendent just després de fer una compra a Chrome Web Store. És possible que el vegeu encara que hàgiu cancel·lat la compra. Si cancel·leu la compra, el càrrec pendent desapareix en un termini d'entre 1 i 14 dies laborables. Si no cancel·leu la compra, el càrrec es fa efectiu.
  • Si acabeu de crear un compte de Google Pay per fer la primera compra o si heu afegit una targeta nova al compte de pagaments, és possible que vegeu un càrrec d'un euro. Serveix per assegurar-nos que la targeta sigui vàlida i el càrrec se suprimeix sense que es faci efectiu.

Impugnar un càrrec

Per impugnar el càrrec d'una comanda, contacteu directament amb el desenvolupador de l'element, el processador de pagaments o l'empresa emissora de la targeta de crèdit.

Google no és responsable de resoldre impugnacions de facturació d'elements de Chrome Web Store.

Consell: si trobeu càrrecs no autoritzats al vostre compte de Google Pay, rebeu missatges de pesca de credencials o creieu que us han segrestat el compte, heu de prendre mesures. Obteniu informació sobre com podeu informar d'un pagament, cancel·lar-lo o impugnar-lo.