Installer og administrer webapps

Du kan installere apps på din Chromebook via Chrome Webshop. Når du har installeret dem, kan du holde styr på, hvad du har installeret og fjerne en app, hvis du vil.

Vigtigt! Apps i Chrome Webshop understøttes kun på Chromebooks og fungerer ikke i Windows, Mac eller Linux efter december 2022.

Installer og afinstaller apps

Installer en app
  1. Gå til Chrome Webshop.
  2. Find og vælg den app, du vil have.
  3. Klik på Føj til Chrome. Hvis det er en købeapp, skal du klikke på Køb.

Bemærk! Hvis du vil installere en app på arbejdet eller i skolen, kan nogle apps være blokeret. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret enhed.

Installer en app ved hjælp af din telefon

Du kan bruge din telefon til at installere apps på din computer uden omkostninger via fjernadgang:

1. Log ind på Chrome.
  2. Find den ønskede app i Chrome.
  3. Tryk på Føj til skrivebordet.
  4. Tryk på Føj til skrivebordet i det nye vindue.

Næste gang du åbner Chrome på din computer, får du vist en advarsel om, at en app er blevet eksternt installeret. I nogle tilfælde får du også vist, hvilke tilladelser appen har brug for. Klik på Aktivér app for at give tilladelser og bruge appen.

Installer en app fra en udviklers website
  1. Klik på Føj til Chrome på udviklerens website for at installere appen.
  2. Gennemgå og acceptér tilladelser.
  3. Åbn en ny fane for at fuldføre installationen.
Afinstaller en app

Sådan fjerner du en app fra Chrome:

1. Klik på applisten nederst til venstre på din Chromebook-skærm.
  2. Højreklik på den app, du vil fjerne.
  3. Vælg Afinstaller.