Instal·lar i gestionar aplicacions

Podeu instal·lar aplicacions des de Chrome Web Store. Un cop instal·lades, podeu consultar les que teniu instal·lades i suprimir les que vulgueu.

Nota: algunes aplicacions de Chrome Web Store només són compatibles amb Chromebook; és a dir, no funcionen a Windows, Mac ni Linux.

Instal·lar i desinstal·lar aplicacions

Instal·lar una aplicació
  1. Aneu a Chrome Web Store.
  2. Cerqueu i seleccioneu l'aplicació que vulgueu.
  3. Feu clic a Afegeix a Chrome o, si es tracta d'una aplicació de pagament, a Compra.

Nota: si voleu instal·lar una aplicació a la feina o en un centre educatiu, és possible algunes aplicacions estiguin bloquejades. Obteniu informació sobre com utilitzar un dispositiu gestionat.

Instal·lar una aplicació amb el telèfon

Podeu utilitzar el telèfon per instal·lar aplicacions gratuïtes de manera remota a l'ordinador. Seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Chrome si encara no ho heu fet.
  2. En una finestra de Chrome, cerqueu a Internet l'aplicació que vulgueu.
  3. Toqueu Afegeix a l'escriptori.
  4. A la finestra que apareix, toqueu Afegeix a l'escriptori.

La propera vegada que obriu Chrome a l'ordinador, veureu una alerta per avisar-vos que s'hi ha instal·lat una aplicació de manera remota. En alguns casos, també veureu els permisos que l'aplicació necessita. Per concedir-los i utilitzar l'aplicació, feu clic a Activa l'aplicació.

Instal·lar una aplicació des del lloc web d'un desenvolupador
  1. Al lloc web del desenvolupador, feu clic a Afegeix a Chrome per instal·lar l'aplicació.
  2. Reviseu i accepteu els permisos.
  3. Obriu una pestanya nova per completar la instal·lació.
Desinstal·lar una aplicació

Per suprimir una aplicació de Chrome, seguiu aquests passos:

1. En una pestanya nova, obriu chrome://apps.
  2. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació i seleccioneu Suprimeix de Chrome.
  3. Apareixerà un missatge per confirmar que voleu suprimir l'aplicació. Feu clic a Suprimeix.

Crear dreceres a aplicacions

Si utilitzeu un ordinador Windows, Mac o Linux, podeu crear dreceres per obrir les aplicacions més de pressa. Podeu col·locar-les a l'escriptori o en menús.

Crear dreceres a aplicacions instal·lades des de Chrome Web Store
  1. En una pestanya nova, obriu chrome://apps.
  2. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació per a la qual vulgueu crear una drecera.
  3. Seleccioneu Crea una drecera.
  4. Trieu on voleu que es mostrin les dreceres a l'ordinador.
  5. Feu clic a Crea.

Consultar les aplicacions instal·lades

Per veure una llista de totes les aplicacions que heu instal·lat, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Chrome Web Store.
  2. A l'extrem superior dret, feu clic a Configuració Configuració.
  3. Feu clic a Les vostres aplicacions.

Nota: per poder accedir a les vostres aplicacions des de qualsevol ordinador, sincronitzeu-les amb el compte de Google.