Instal·lar i gestionar aplicacions web

Podeu instal·lar aplicacions al Chromebook des de Chrome Web Store. Un cop instal·lades, podeu consultar les que teniu instal·lades i suprimir les que vulgueu.

Important: les aplicacions de Chrome Web Store només són compatibles amb Chromebooks; és a dir, a partir del desembre de 2022 no funcionaran a Windows, Mac ni Linux.

Instal·lar i desinstal·lar aplicacions

Instal·lar una aplicació
  1. Aneu a Chrome Web Store.
  2. Cerqueu i seleccioneu l'aplicació que vulgueu.
  3. Feu clic a Afegeix a Chrome o, si és una aplicació de pagament, feu clic a Compra.

Nota: si voleu instal·lar una aplicació a la feina o en un centre educatiu, és possible algunes aplicacions estiguin bloquejades. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu gestionat.

Instal·lar una aplicació amb el telèfon

Podeu utilitzar el telèfon per instal·lar aplicacions de manera remota sense cost econòmic a l'ordinador:

1. Inicieu la sessió a Chrome.
  2. A Chrome, cerqueu l'aplicació que vulgueu.
  3. Toqueu Afegeix a l'escriptori.
  4. A la finestra nova, toqueu Afegeix a l'escriptori.

La propera vegada que obriu Chrome a l'ordinador, veureu una alerta per avisar-vos que s'hi ha instal·lat una aplicació de manera remota. En alguns casos, també veureu els permisos que l'aplicació necessita. Per concedir-los i utilitzar l'aplicació, feu clic a Activa l'aplicació.

Instal·lar una aplicació des del lloc web d'un desenvolupador
  1. Al lloc web del desenvolupador, feu clic a Afegeix a Chrome per instal·lar l'aplicació.
  2. Reviseu i accepteu els permisos.
  3. Obriu una pestanya nova per completar la instal·lació.
Desinstal·lar una aplicació

Per suprimir una aplicació de Chrome:

1. A la part inferior esquerra de la pantalla del Chromebook, feu clic al menú d'aplicacions .
  2. Feu clic amb el botó dret a l'aplicació que vulgueu suprimir.
  3. Seleccioneu Desinstal·la.