Tips for bruk av Chrome Nettmarked

På Google Chrome Nettmarked finner du et bredt utvalg av praktiske apper, utvidelser og nettlesertemaer du kan legge til i Google Chrome. Her er noen tips for hvordan du får mest mulig ut av Chrome Nettmarked:

Sånn blar du gjennom Chrome Nettmarked

Dette kan du gjøre for å finne ting på Chrome Nettmarked:

• Søk etter bestemte termer ved å skrive inn ord eller fraser i søkefeltet øverst til venstre på siden.
  • Avgrens søket ved å klikke på kategorilinkene til venstre på siden.
  • Du kan avgrense søket enda mer ved å bruke filtre (varetype, egenskaper, vurderinger).
Finn detaljer om varer
  • Du kan se en vares stjernerangering og pris ved å holde markøren over den aktuelle varen
  • Klikk på varen for å se flere detaljer, deriblant en beskrivelse av den og relaterte varer.
  • Ta en titt på anmeldelsene på «Anmeldelser»-fanen.
Angi sted og språk

Du skal automatisk se Chrome Nettmarked-produkter som er tilgjengelige i landet ditt. For å endre posisjon eller språk, følg denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  2. Klikk på Språk. Velg språk.
  3. Klikk på Posisjon. Velg landet du bor i.
Gi en vurdering, eller skriv en anmeldelse

Du kan vurdere eller anmelde apper, utvidelser eller temaer når du har installert dem.

Sånn kan du vurdere eller anmelde varer:

1. Velg en vare du vil anmelde.
  2. Klikk på Anmeldelser.
  3. Vurder varen ved å gi den 1–5 stjerner.
  4. Legg til anmeldelsen din i kommentarfeltet.

Retningslinjer for anmeldelser

• Vær saklig. Kommentarer bør handle om appen du anmelder.
  • Ikke legg inn e-postadresser eller linker til nettsteder eller andre apper i anmeldelsen din.
  • Ikke legg ut falske anmeldelser for å redusere eller forbedre totalvurderingen.
  • Ikke legg ut seksuelt eksplisitt eller støtende innhold.
  • Ikke legg ut innhold som er krenkende, hatsk, truende eller trakasserende.
  • Ikke utgi deg for å være noen andre, og ikke si at du er tilknyttet personer eller organisasjoner du ikke kjenner.
  • Sørg for at det er lett å lese anmeldelsen din – ikke overdriv bruken av store bokstaver og tegnsetting.

Hvis du ser en kommentar som ikke følger disse retningslinjene, kan du klikke på Merk som nettsøppel eller misbruk ved siden av den aktuelle anmeldelsen.

Send tilbakemelding til utvikleren

Du kan også sende tilbakemelding direkte til utvikleren ved å følge disse trinnene:

1. Velg en vare du vil anmelde.
  2. Klikk på Brukerstøtte.
  3. Fyll ut skjemaet og klikk på Publiser.