Chrome Web Storen käyttövinkkejä

Google Chrome Web Store tarjoaa laajan valikoiman hyödyllisiä sovelluksia, laajennuksia ja selainteemoja, joita voit lisätä Google Chromeen. Tässä on muutama tapa saada mahdollisimman paljon hyötyä irti Chrome Web Storesta:

Chrome Web Storen selaaminen

Jos haluat selata Chrome Web Storea, voit

• hakea tiettyä termiä kirjoittamalla sanan tai ilmaisun sivun vasemmassa yläkulmassa olevaan hakukenttään
  • tarkentaa hakua klikkaamalla sivun vasemmassa reunassa olevia luokkalinkkejä
  • tarkentaa hakuasi suodattimien avulla (kohteen tyyppi, ominaisuudet, arviot).
Lisätietoja kohteesta
  • Näet kohteen tähtiarvion ja hinnan osoittamalla sitä hiirellä.
  • Klikkaa kohdetta, jos haluat nähdä lisätietoja, esim. sen kuvauksen ja siihen liittyvät kohteet.
  • Lue kohteen arvosteluja Arvostelut-välilehdessä.
Sijainnin ja kielen määrittäminen

Maassasi saatavilla olevien Chrome Web Store ‑tuotteiden pitäisi näkyä automaattisesti. Näin voit vaihtaa sijaintia tai kieltä:

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Kieli. Valitse kielesi.
  3. Valitse Sijainti. Valitse asuinmaasi.
Arvion tai arvostelun antaminen

Voit arvioida tai arvostella sovelluksen, laajennuksen tai teeman, kun olet asentanut sen.

Voit arvioida tai arvostella kohteen näin:

1. Valitse arvosteltava kohde.
  2. Valitse Arvostelut.
  3. Anna kohteelle 1–5 tähteä.
  4. Lisää arvostelusi kommenttikenttään.

Arvostelujen säännöt

• Pysy aiheessa. Kommenttien täytyy liittyä arvosteltavaan sovellukseen.
  • Älä lisää arvosteluun sähköpostiosoitteita tai linkkejä verkkosivustoille tai muihin sovelluksiin.
  • Älä julkaise tekaistuja arvosteluja, jotka on tarkoitettu arviointien parantamiseen tai heikentämiseen.
  • Älä julkaise avoimen seksuaalista tai halventavaa sisältöä.
  • Älä julkaise loukkaavaa, vihamielistä, uhkaavaa tai häiritsevää sisältöä.
  • Älä teeskentele olevasi joku muu tai väitä edustavasi henkilöä tai organisaatiota, jota et tunne.
  • Muista luettavuus: älä käytä liikaa isoja kirjaimia tai välimerkkejä.

Jos näet kommentin, joka ei noudata näitä sääntöjä, valitse sen vierestä Merkitse roskapostiksi tai väärinkäytökseksi.

Palautteen lähettäminen kehittäjälle

Voit myös lähettää palautetta suoraan kehittäjälle näin:

1. Valitse arvosteltava kohde.
  2. Valitse Tuki.
  3. Täytä lomake ja valitse Lähetä.