Consells per utilitzar Chrome Web Store

Google Chrome Web Store ofereix una àmplia selecció d'aplicacions, extensions i temes del navegador útils que es poden afegir a Google Chrome. A continuació us expliquem algunes maneres de maximitzar l'ús de Chrome Web Store:

Com fer cerques a Chrome Web Store

Per fer cerques a Chrome Web Store, podeu fer el següent:

• Cerqueu un terme específic escrivint la paraula o la frase corresponents al quadre de cerca de l'extrem superior esquerre de la pàgina.
  • Restringiu la cerca fent clic als enllaços de categoria situats a l'esquerra de la pàgina.
  • Definiu millor la cerca aplicant-hi filtres (tipus d'element, funcions, puntuació).
Cercar informació sobre un element
  • Podeu veure el preu i la puntuació amb estrelles d'un element apuntant-hi el cursor.
  • Feu clic a l'element per veure'n més detalls, com ara la descripció i els elements relacionats.
  • Podeu llegir les ressenyes a la pestanya "Comentaris".
Definir la ubicació i l'idioma

Chrome Web Store us ha de mostrar automàticament els elements disponibles al vostre país. Per canviar la vostra ubicació o idioma, seguiu aquests passos:

1. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració.
  2. Feu clic a Idioma i trieu una opció.
  3. Feu clic a Ubicació i trieu el vostre país.
Puntuar un element o escriure una ressenya

Un cop hàgiu instal·lat una aplicació, una extensió o un tema, podreu puntuar-los o escriure'n una ressenya.

Per puntuar un element o escriure'n una ressenya, seguiu aquests passos:

1. Seleccioneu l'element sobre el qual vulgueu escriure una ressenya.
  2. Feu clic a Comentaris.
  3. Puntueu l'element amb estrelles, de l'1 al 5.
  4. Afegiu la ressenya al quadre de comentaris.

Directrius per escriure una ressenya

• Centreu-vos en el tema. Els comentaris s'han de basar en l'aplicació de la qual estigueu escrivint la ressenya.
  • No hi incloeu adreces electròniques ni enllaços a llocs web o a altres aplicacions.
  • No publiqueu ressenyes falses destinades a millorar o a empitjorar les puntuacions.
  • No publiqueu contingut sexualment explícit o irreverent.
  • No publiqueu contingut inadequat, amenaçador, assetjador o que inciti a l'odi.
  • No suplanteu la identitat d'altres persones ni digueu que esteu associat a una persona o a una empresa que no conegueu.
  • Faciliteu-ne la lectura: no abuseu de les majúscules ni de la puntuació.

Si veieu un comentari que no compleix aquestes directrius, feu clic a Marca com a contingut brossa o ús inadequat al costat de la ressenya.

Enviar suggeriments al desenvolupador

També podeu enviar suggeriments directament al desenvolupador. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Seleccioneu l'element sobre el qual vulgueu escriure una ressenya.
  2. Feu clic a Assistència.
  3. Empleneu el formulari i feu clic a Publica.