Hva er Chrome Nettmarked?

Du kan finne apper, utvidelser og nettlesertemaer for Google Chrome-nettleserenChrome Nettmarked. Med disse tilleggene kan du gjøre enda mer med Chrome.

Få gjort mer med apper for Chrome

Du kan bruke apper til å opprette dokumenter, endre bilder, spille spill, høre på musikk og mye mer.

Det finnes to typer apper:

• Apper som fungerer som vanlige nettsteder (for eksempel Gmail eller Google Kalender).
  • Apper som fungerer som tradisjonelle dataprogrammer og er avhengige av visse funksjoner i Chrome (for eksempel Google Keep).

Her ser du noen fordeler med å bruke apper:

• Apper installeres raskt, uten at du må starte datamaskinen eller nettleseren på nytt.
  • Appene dine er alltid tilgjengelige når du synkroniserer apper mellom flere datamaskiner.
  • Apper er alltid oppdatert, siden de ligger på nettet.
  • Apper fører ikke til at datamaskinen din krasjer. Hvis det oppstår problemer med en app, er det bare å lukke fanen.
  • Du kan enkelt finne og åpne apper med appvelgeren.
Bruk utvidelser for å gjøre nettsteder mer nyttige

Legg til utvidelser i Google Chrome for å gjøre nettsidene du besøker, mer nyttige for deg.

Her ser du noen fordeler med å bruke utvidelser:

• Du kan bruke dem til å legge til nye funksjoner i eksisterende nettprogrammer.
  • Du får relevante linker og informasjon på sider du besøker.
  • Du får varsler om bestemte arrangementer i rett tid.
  • Du kan bruke dem som snarveier når de vises i adressefeltet.
Gi Chrome et personlig preg med nettlesertemaer
Du kan gi Google Chrome-nettleseren et personlig preg ved å endre hvordan den ser ut.
Se videoer for å finne ut mer om Chrome Nettmarked

Finn ut hvordan Chrome Nettmarked kan hjelpe deg med å få ting gjort.

Web apps and the Chrome Web Store

Apper

Chrome Web Store - What's a web app?

Nettlesertemaer

Google Chrome Artist Themes

Ser du etter et annet språk? Velg videoteksting på språket ditt.

Tilgjengelighet for Chrome Nettmarked

Du kan installere gratisvarer fra Chrome Nettmarked uansett hvor i verden du befinner deg. Du må imidlertid ha en Google Payments-konto for å kunne betale for apper, utvidelser eller nettlesertemaer. Sjekk om Google Payments er tilgjengelig der du bor.

Hvilken Chrome Nettmarked-butikk du kommer til, avgjøres automatisk basert på språket du har valgt i Chrome-nettleseren, og hvor du åpner butikken fra.

For å se fremhevet innhold og betalte varer i lokal valuta, klikk på Innstillinger og velg språket og landet ditt.