Hvad er Chrome Webshop?

I Chrome Webshop kan du finde apps, udvidelser og browsertemaer til Google Chrome-browseren. Med disse tilføjelser kan du gøre meget mere i Chrome.

Udret mere med apps til Chrome

Du kan bruge apps til at oprette dokumenter, redigere fotos, spille spil, lytte til musik og meget mere.

Der er to typer af apps:

• Apps, der fungerer som almindelige websites (f.eks. Gmail).
  • Apps, der fungerer som softwareprogrammer på computeren og er afhængige af bestemte funktioner i Chrome (f.eks. Google Keep).

Her er nogle fordele ved at bruge apps:

• Apps er hurtige at installere, uden at det er nødvendigt at genstarte computeren eller browseren.
  • Du har altid dine apps ved hånden, når du synkroniserer apps på flere computere.
  • Apps er altid opdaterede, da de hostes på nettet.
  • Apps forårsager aldrig nedbrud på din computer. Hvis du har problemer med en app, kan du lukke den tilhørende fane.
  • Du kan nemt finde og åbne appen ved hjælp af Appliste.
Gør websider mere nyttige med udvidelser

Føj udvidelser til Google Chrome for at gøre de websider, du besøger, mere nyttige for dig.

Her er nogle fordele ved at bruge udvidelser:

• Du kan bruge dem til at føje nye funktioner til eksisterende webapps.
  • Du får relevante links og oplysninger på siderne.
  • Du får rettidige underretninger om visse begivenheder.
  • Du kan bruge dem som genveje, når de vises i din adresselinje.
Tilpas Chrome med browsertemaer
Du kan tilpasse din Google Chrome-browser ved at ændre dens udseende.
Se videoer for at lære mere om Chrome Webshop

Se, hvordan Chrome Webshop kan hjælpe dig med at udrette mere.

Web apps and the Chrome Web Store

Apps

Chrome Web Store - What's a web app?

Browsertemaer

Google Chrome Artist Themes

Leder du efter et andet sprog? Vælg undertekster på dit sprog.

Tilgængelighed for Chrome Webshop

Du kan installere elementer fra Chrome Webshop uden omkostninger. Hvis du vil købe apps, udvidelser eller browsertemaer, skal du have en Google Payments-konto. Se, om Google Payments er tilgængelig i dit land.

Chrome Webshop viser tilgængelige varer baseret på dit sprog og din placering i Chrome-browseren.

Klik på Indstillinger Indstillinger for at se udvalgt indhold og betalte varer i lokal valuta. Klik på dit sprog og land.