Consells per utilitzar Chrome Web Store

Google Chrome Web Store ofereix una àmplia selecció d'aplicacions, extensions i temes del navegador útils que es poden afegir a Google Chrome. A continuació us expliquem algunes maneres de maximitzar l'ús de Chrome Web Store.

Important: les aplicacions de Chrome Web Store només són compatibles amb Chromebooks; és a dir, a partir del desembre de 2022 no funcionaran a Windows, Mac ni Linux.

Com es navega per Chrome Web Store

Per navegar per Chrome Web Store, podeu:

• Cercar un terme concret introduint la paraula o frase al quadre de cerca que hi ha a l'extrem superior esquerre de la pàgina.
  • Restringir la cerca fent clic als enllaços de categoria de l'esquerra de la pàgina.
  • Definir millor la cerca aplicant filtres (tipus d'element, funcions o puntuació).
Cercar informació sobre un element
  • Per obtenir més informació, com ara la descripció o elements relacionats, feu clic a l'element.
  • Per llegir les ressenyes, feu clic a Ressenyes després de fer clic a la pàgina de detalls.
Entendre les insígnies de Chrome Web Store

Les icones d'insígnia es troben a sota del nom d'una extensió a Chrome Web Store.

Insígnia Destacades

Les extensions destacades segueixen les nostres pràctiques recomanades i compleixen un alt estàndard d'experiència d'usuari i de disseny.

Perquè una extensió pugui rebre la insígnia Destacades, l'equip de Chrome Web Store l'ha de revisar. L'equip comprova si compleix les pràctiques recomanades de Chrome Web Store, ofereix una experiència d'usuari intuïtiva i utilitza les API més recents de la plataforma, entre altres aspectes.

Insígnia Editor consolidat

La insígnia Editor consolidat inclou els editors que estan verificats i demostren que compleixen les nostres Polítiques del programa per a desenvolupadors. Aquesta insígnia es concedeix als editors que compleixen les dues condicions següents:

• La identitat de l'editor està verificada.
  • L'editor té un historial continuat positiu als serveis de Google.

Consell: els editors no poden pagar per rebre insígnies de Chrome Web Store.

Si sou editor, obteniu més informació sobre les insígnies de Chrome Web Store.

Definir la ubicació i l'idioma

Chrome Web Store us ha de mostrar automàticament els elements disponibles al vostre país. Per canviar la vostra ubicació o idioma, seguiu aquests passos:

1. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració.
  2. Feu clic a Idioma i trieu una opció.
  3. Feu clic a Ubicació i trieu el vostre país.
Puntuar un element o escriure una ressenya

Un cop hàgiu instal·lat una aplicació, una extensió o un tema, podreu puntuar-los o escriure'n una ressenya.

Per puntuar un element o escriure'n una ressenya, seguiu aquests passos:

1. Seleccioneu l'element sobre el qual vulgueu escriure la ressenya.
  2. Feu clic a Comentaris.
  3. Puntueu l'element amb estrelles, de l'1 al 5.
  4. Afegiu la ressenya al quadre de comentaris.

Directrius per escriure un comentari

• Centreu-vos en el tema. Els comentaris s'han de basar en l'aplicació de la qual estigueu escrivint la ressenya.
  • No hi inclogueu adreces electròniques ni enllaços a llocs web o a altres aplicacions.
  • No publiqueu ressenyes falses destinades a millorar o a empitjorar les puntuacions.
  • No publiqueu contingut sexualment explícit o obscè.
  • No publiqueu contingut abusiu, amenaçador, assetjador o que inciti a l'odi.
  • No us feu passar per altres persones ni digueu que esteu associat a una persona o a una empresa que no conegueu.
  • Procureu que siguin fàcils de llegir: no feu un ús abusiu de les majúscules ni de la puntuació.

Si veieu un comentari que no compleix aquestes directrius, feu clic a Marca com a contingut brossa o ús abusiu al costat de la ressenya.

Enviar suggeriments al desenvolupador

També podeu enviar comentaris directament al desenvolupador seguint aquests passos:

1. Seleccioneu l'element sobre el qual vulgueu escriure una ressenya.
  2. Feu clic a Assistència.
  3. Empleneu el formulari i feu clic a Publica.