/chrome/community?hl=en
This content is likely not relevant anymore. Try searching or browse recent questions.
This post has been marked as a duplicate of a trending issue.
-
3/28/19
Hi, My Chrome browser shows (Managed By Organization). But my PC is not under any organization. Help 1 Recommended Answer 70 Replies 394 Upvotes
1 Recommended Answer
$0 Recommended Answers
Last edited 3/30/19
When I click Customize and Control Google chrome, At the bottom, it shows (Managed by Organization). But my PC is not under any organization or Domain and it was controlled only by me. Should I Be Worried About this? I Tried chrome:policy and it shows ExtensionInstallSources. What I should do to correct it, Thanks in advance.
All Replies (70)
3/28/19
I am having the same issue. I am very worried that something within the computer has been compromised. This is my personal computer and I don't know why this suddenly popped up.
Last edited 4/17/19
marked this as an answer
Helpful?
3/28/19
The same thing happened here. we need a response.
Last edited 4/17/19
marked this as an answer
Helpful?
3/29/19
I also have this issue. It has just appeared today.
Last edited 4/16/19
marked this as an answer
Helpful?
3/29/19
Will Google respond? I did a full reinstall and some of the issue is gone, the managed by organization is gone for now, but "ExtensionInstallSources" is still listed under my policies. This is worrisome and suspicious because I don't recall setting any policies.
Last edited 4/17/19
marked this as an answer
Helpful?
3/30/19
When will this issue be fixed?
Last edited 7/22/19
marked this as an answer
Helpful?
3/30/19
I have the same issue. Looking forward to a solution.
marked this as an answer
Helpful?
3/30/19
I managed to get rid of it by deleting the regestry forlder ExtensionInstallSources in : 
HKEY_LOCAL_MACHINE  SOFTWARE  Policies  Google  Chrome and Chromium

marked this as an answer
Helpful?
3/30/19
Anon425 I tried that but it comes back once you restart the computer.
marked this as an answer
Helpful?
3/30/19
From the Linux side of life, the issue is here as well. 

I un-installed Chrome, removed all residual Chrome related files from my Home folder, then reinstalled. It seemed to help but alas, within about 5-10 minutes the notification reappears. 

After the above, I un-installed all extensions in Chrome, repeated the above and all seemed fine but once I restarted my machine, there was the notification once again.

To cure the issue on my end, I did a full re-install of my OS (Ubuntu-based Zorin OS 15 Beta) then installed Vivaldi Browser which is fine but still would like to use Chrome.

Hope someone from within Google sees this and provides some type of resolution/direction or at least a viewpoint of what is causing this, the browser itself or something from the Users standpoint causing it.
marked this as an answer
Helpful?
3/30/19
Deleting the file from the registry caused my Chrome to completely break. Not sure if I did something wrong, but I think this may not be the best option. It may have helped, I don't know.

It seems fixed on mine for now. After Chrome broke, I was unable to uninstall normally. I used something called Revo Uninstaller (the trial version, not sure if there are similar programs) to remove all traces of Chrome. It took multiple times, but what seemed to work was right clicking the Chrome icon from my desktop > Uninstall with Revo Uninstaller Pro, selecting Advanced scan, deleting everything, then after a reinstall of Chrome both the strange policy and Managed by Organization is gone. For now. Hopefully it doesn't come back after I restart.

I wonder if we will find an answer as to what caused this?
marked this as an answer
Helpful?
3/31/19
I am having the same issue. The only answer I got was to check my computer for malware/viruses, which did not help as nothing was found.
marked this as an answer
Helpful?
3/31/19
I'm also seeing this issue with my gmail account. This seems troubling.
marked this as an answer
Helpful?
3/31/19
same problem
marked this as an answer
Helpful?
3/31/19
Same issue here, using Ubuntu 18.04
marked this as an answer
Helpful?
7/22/19
this is still not fixed,am switching to another browser google is not giving an answer
marked this as an answer
Helpful?
This question is locked and replying has been disabled.
Discard post? You will lose what you have written so far.
Write a reply
10 characters required
Failed to attach file, click here to try again.
Discard post?
You will lose what you have written so far.
Personal information found

We found the following personal information in your message:

This information will be visible to anyone who visits or subscribes to notifications for this post. Are you sure you want to continue?

A problem occurred. Please try again.
Create Reply
Edit Reply
Delete post?
This will remove the reply from the Answers section.
Notifications are off
Your notifications are currently off and you won't receive subscription updates. To turn them on, go to Notifications preferences on your Profile page.
Report abuse
Google takes abuse of its services very seriously. We're committed to dealing with such abuse according to the laws in your country of residence. When you submit a report, we'll investigate it and take the appropriate action. We'll get back to you only if we require additional details or have more information to share.

Go to the Legal Help page to request content changes for legal reasons.

Reported post for abuse
Unable to send report.
This reply is no longer available.
/chrome/threads
//accounts.google.com/ServiceLogin
You'll receive email notifications for new posts at
Unable to delete question.
Unable to update vote.
Unable to update subscription.
You have been unsubscribed
Deleted
Unable to delete reply.
Removed from Answers
Marked as Recommended Answer
Removed recommendation
Undo
Unable to update reply.
Unable to update vote.
Thank you. Your response was recorded.
Unable to undo vote.
Thank you. This reply will now display in the answers section.
Link copied
Locked
Unlocked
Unable to lock
Unable to unlock
Pinned
Unpinned
Unable to pin
Unable to unpin
Marked
Unmarked
Unable to mark
Reported as off topic
/chrome/profile/0?hl=en