/chrome/community?hl=en
This content is likely not relevant anymore. Try searching or browse recent questions.
-
3/4/19
No audio on Chrome 0 Recommended Answers 89 Replies 564 Upvotes
1 Recommended Answer
$0 Recommended Answers
Last edited 4/29/19
I have tried to go into volume mixer and unmute chrome but it wasn't muted. When i open chrome, go into youtube and watch a video it work perfectly, but, let's say i want to watch another video, i click on it and i watch it. The only thing is I don't have sound on the second video. So basically the problem is: The first video i watch has sound but not the rest. This only happens in chrome. I tried Microsoft Edge and it worked.

The problem started when i plugged in my new headphones
All Replies (89)
3/6/19
I have the same problem and have tried everything within my limited capabilities.
I uninstall Chrome, use IE until I can't stand it then reinstall Chrome. I have audio for about ten minutes and then it's gone. This has been going on for over a week.
Last edited 4/21/19
marked this as an answer
Helpful?
3/12/19
Same exact thing for me except for that the volume doesn't even come in the first place. I've done every suggested thing and even completely wiped and redownloaded my Chrome but its still broken.
Last edited 7/30/19
marked this as an answer
Helpful?
3/12/19
I am experiencing the same problem. I hope it is fixed soon.
Last edited 4/29/19
marked this as an answer
Helpful?
3/13/19
i'm useing external controler with his own Sound Card.USB conected....and when i turn it off Chrome works...but when i turn on device ( coz i use it for studio speakers ) there is nothing...no sound...i dont know what to do.
Last edited 4/29/19
marked this as an answer
Helpful?
3/18/19
No audio at all in Chrome since about 2 weeks back. I've switched over to Firefox for all my media needs. Fix ASAP plz.
marked this as an answer
Helpful?
3/20/19
I have the exact same problem, I gave up trying to fix it and used Edge for a while but I wish I knew the solution to this. Hopefully this thread gets updated with a fix, but til then I guess I'm going back to Edge again. :(
Last edited 7/11/19
marked this as an answer
Helpful?
3/22/19
When are you going to fix this????
marked this as an answer
Helpful?
3/27/19
I have the same issue using FX Sound - when I turn that off, sound comes through Chrome just fine (and I may have just burst an eardrum verifying it ... Yeouch.)
marked this as an answer
Helpful?
3/28/19
Been having the same problem as of a week or so now, finally found the solution. If you go to your task bar and click "Open Sound Settings" on Windows 10, You might notice your output device is blank instead of being set to whatever Headset or Speakers you regularly use. Change it back to your default device and that should fix the problem for you! Hope this helps out, I know I struggled to find answers online.
marked this as an answer
Helpful?
1 day
No solution actually works, can I make a suggestion?

I believe that the issue is because Chrome tries to push audio through the output only when there's a video or audio playing, then it disconnects when you pause it or change a YouTube video to another, that's when it tries to connect again to the output and the issue happens

All other apps are there on the volume mixer whether it's playing audio or not that's why I suppose that there's no issues with other apps, only Chrome and honestly this is getting frustrating to the point that I'm thinking about switching browsers and I don't want to :(((

please fix it guys, or at least try to make Chrome connected with the sound output all the time so we don't face any issues. :(
marked this as an answer
Helpful?
This question is locked and replying has been disabled.
Discard post? You will lose what you have written so far.
Write a reply
10 characters required
Failed to attach file, click here to try again.
Discard post?
You will lose what you have written so far.
Personal information found

We found the following personal information in your message:

This information will be visible to anyone who visits or subscribes to notifications for this post. Are you sure you want to continue?

A problem occurred. Please try again.
Create Reply
Edit Reply
Delete post?
This will remove the reply from the Answers section.
Notifications are off
Your notifications are currently off and you won't receive subscription updates. To turn them on, go to Notifications preferences on your Profile page.
Report abuse
Google takes abuse of its services very seriously. We're committed to dealing with such abuse according to the laws in your country of residence. When you submit a report, we'll investigate it and take the appropriate action. We'll get back to you only if we require additional details or have more information to share.

Go to the Legal Help page to request content changes for legal reasons.

Reported post for abuse
Unable to send report.
This reply is no longer available.
/chrome/threads
//accounts.google.com/ServiceLogin
You'll receive email notifications for new posts at
Unable to delete question.
Unable to update vote.
Unable to update subscription.
You have been unsubscribed
Deleted
Unable to delete reply.
Removed from Answers
Marked as Recommended Answer
Removed recommendation
Undo
Unable to update reply.
Unable to update vote.
Thank you. Your response was recorded.
Unable to undo vote.
Thank you. This reply will now display in the answers section.
Link copied
Locked
Unlocked
Unable to lock
Unable to unlock
Pinned
Unpinned
Unable to pin
Unable to unpin
Marked
Unmarked
Unable to mark
Reported as off topic
/chrome/profile/0?hl=en