Asennus- ja päivitysongelmat

OngelmaKuvaus
"Päivityspalvelin ei ole käytettävissä" Google Chromen Tietoja Google Chromesta -kentässä voi näkyä virhe yrittäessäsi hakea päivityksiä.
Google Chromen päivitys Macilla ei onnistu Kun haet Google Chromen päivityksiä Macilla, näkyviin voi tulla virheilmoituksia. Tämä voi johtua Keystonen eli Macin sovelluspäivitystoiminnon virheestä.
Virhe 1f Asennusohjelma yrittää asentaa Google Chromen versiota, joka on jo käynnissä.
Virheet 4, 5 ja 6 Google Chrome on jo asennettu tietokoneelle.
Virhe 7 Virhe on todennäköisesti aiheutunut asennusvaiheen aikana tietokoneen sovelluskansion ongelmasta.
Virhe 8 Google Chromen asennuksessa tapahtui virhe. Tietokoneen virustentorjuntaohjelmisto saattaa estää asennuksen.
Virhe 9 Google Chrome ei tue käytössä olevaa käyttöjärjestelmää.
Virhe 10 Google Chromen asennuksessa tapahtui virhe.
Virhe 11 Windowsin komponentti expand.exe puuttuu, mikä estää Google Chromen asentamisen oikein.
Virhe 12 Google Chromen asennusohjelma ei avautunut oikein.
Virhe 13 Google Chromen asennuksessa tapahtui virhe. Tietokoneen virustentorjuntaohjelmisto saattaa estää asennuksen.
Virhe 101 Nämä virheet ilmenevät, kun Google Chromen asennusohjelma ei voi luoda tietokoneelle tilapäishakemistoa asennuksen aikana.
Virheet 102 ja 103 Windowsin komponentti expand.exe puuttuu, mikä estää Google Chromen asentamisen oikein.
Kokeile avainsanojasi Google-haussa.