Compartir pàgines amb un codi QR

Podeu crear un codi QR (resposta ràpida) per compartir una pàgina de Chrome amb altres persones.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que voleu compartir.
  3. Al costat de la barra d'eines, toqueu Més Organitza i, a continuació, Comparteix....
  4. Seleccioneu el codi QR .
  5. Seguiu les instruccions en pantalla per compartir pàgines o baixar el codi QR.
    • També podeu utilitzar la càmera per escanejar un codi QR del telèfon d'una altra persona.

"Codi QR" és una marca comercial registrada de Denso Wave Incorporated al Japó i a altres països.