Nyheter i Chrome 83

Det här är en lista över nya funktioner och ändringar i version 83 av Chrome.

Zooma in eller ut på en sida (iPhone/iPad)

Du kan göra en webbsida större eller mindre med alternativen Zooma in och Zooma ut.

Läs mer om hur du ändrar storlek på text, bilder och video.

Ordna flikar i grupper (datorer)

Du kan ordna flikar i Chrome i grupper.

Läs mer om hur du använder flikar i Chrome.

Använda Säker webbsökning i Chrome (datorer)

Med Säker webbsökning visas varningar för
  • skadlig programvara
  • tillägg som kan vara skadliga
  • nätfiske
  • webbplatser på Googles lista över webbplatser som kan vara osäkra.

Läs mer om skyddet med Säker webbsökning i Chrome.

Blockera cookies från tredje part i inkognitoläge (datorer)

Nu kan du blockera cookies från tredje part i annonser och bilder på sidor du besöker både i vanligt läge och inkognitoläge.

Läs om hur du hanterar cookies i Chrome.

Kontrollera om lösenorden är säkra

Du kan kontrollera om dina sparade lösenord har läckt ut vid ett dataintrång genom att kontrollera alla samtidigt.

Läs mer om att hantera lösenord.