Nieuw in Chrome 83

We hebben voor deze nieuwe release een lijst opgesteld van de functies en wijzigingen die je kunt tegenkomen als je Chrome updatet naar versie 83.

In- of uitzoomen op een pagina (iPhone/iPad)

Je kunt een pagina groter of kleiner maken met Inzoomen en Uitzoomen.

Meer informatie over hoe je de grootte van tekst, afbeeldingen en video's wijzigt

Je tabbladen ordenen in groepen (computer)

Je kunt je tabbladen in Chrome ordenen in groepen.

Meer informatie over hoe je tabbladen gebruikt in Chrome

Safe Browsing gebruiken in Chrome (computer)

Safe Browsing geeft meldingen over:
  • Malware
  • Risicovolle extensies
  • Phishing
  • Sites op de Google-lijst met mogelijk niet-beveiligde sites

Meer informatie over Safe Browsing-bescherming in Chrome

Cookies van derden blokkeren in de incognitomodus (computer)

Je kunt nu cookies van derden blokkeren voor advertenties en afbeeldingen op pagina's die je bezoekt in de normale modus en in de incognitomodus.

Meer informatie over hoe je cookies beheert in Chrome

Je wachtwoordbeveiliging checken

Je kunt nagaan of je opgeslagen wachtwoorden zijn gelekt bij een gegevenslek door ze allemaal tegelijk te checken.

Meer informatie over hoe je wachtwoorden beheert