Novetats de Chrome 83

Com a part d'aquesta nova versió, a continuació trobareu una llista de les funcions i dels canvis que veureu quan actualitzeu Chrome a la versió 83.

Ampliar o reduir una pàgina (iPhone/iPad)

Podeu ampliar o reduir una pàgina amb les opcions "Amplia" i "Redueix".

Obteniu informació sobre com podeu canviar les mides del text, de la imatge i del vídeo.

Organitzar les pestanyes en grups (ordinador)

Podeu organitzar les pestanyes a Chrome en grups.

Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les pestanyes a Chrome.

Utilitzar Navegació segura a Chrome (ordinador)

Navegació segura proporciona alertes sobre:
  • Programari maliciós
  • Extensions perilloses
  • Pesca de credencials
  • Llocs web que són a la llista de Google de llocs web potencialment no segurs

Obteniu més informació sobre la protecció mitjançant Navegació segura a Chrome.

Bloquejar les galetes de tercers en mode d'Incògnit (ordinador)

Ara podeu bloquejar les galetes de tercers dels anuncis i de les imatges de les pàgines que visiteu en mode normal i en mode d'incògnit.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar les galetes a Chrome.

Comprovar la seguretat de la contrasenya

Per comprovar si les vostres contrasenyes desades han quedat exposades en l'àmbit d'una violació de les dades, comproveu-les totes alhora.

Obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes.