Åpne faner, vinduer og filer

Du kan se ulike nettsider eller filer ved å bruke faner og vinduer i Google Chrome.

Åpne en ny fane

• Klikk på Ny fane ny fane øverst i Google Chrome-vinduet, ved siden av den siste fanen.
  • For å åpne en link i en ny fane, trykk på Ctrl (Windows og Linux) eller (Mac) på tastaturet når du klikker på linken. Relaterte faner grupperes.
  • For å åpne den samme nettsiden i flere faner, høyreklikk på fanen med den aktuelle nettsiden og velg Dupliser.
  • Prøv disse hurtigtastene: Ctrl + T (Windows og Linux) eller ⌘ + T (Mac).
  • For å åpne en fane som nylig er lukket, trykk på Ctrl + Shift + T (Windows og Linux) eller ⌘ + Shift + T (Mac).

Når du åpner nye faner, ser du bilder av nettsteder du besøker ofte, under søkefeltet. For å besøke et nettsted, klikk på miniatyrbildet.

For å fjerne et av de mest besøkte nettstedene, hold markøren over miniatyrbildet. Klikk på Fjern Fjern øverst til høyre på miniatyrbildet.

Åpne et nytt vindu

• Prøv disse hurtigtastene: Ctrl + N (Windows og Linux) eller ⌘ + N (Mac)
  • For å åpne en fane i et nytt vindu, dra den ut av Google Chrome-vinduet.

Åpne en fil

• Dra den aktuelle filen fra skrivebordet eller en mappe på datamaskinen og inn i en Google Chrome-fane. Hvis handlingen er vellykket, ser du Legg til Legg til ved markøren.
  • Skriv inn filens plassering (også kalt banen) i adressefeltet, og trykk på Enter.
  • Prøv disse hurtigtastene: Ctrl + O (Windows og Linux) eller ⌘ + O (Mac)

Relaterte linker