Välilehtien, ikkunoiden ja tiedostojen avaaminen

Google Chromen välilehtien ja ikkunoiden avulla voit tarkastella useita verkkosivuja tai tiedostoja.

Uuden välilehden avaaminen

• Klikkaa Uusi välilehti -kuvaketta uusi välilehti Google Chrome -ikkunan ylälaidassa viimeisen välilehden vieressä.
  • Avaa linkki uudella välilehdellä painamalla Ctrl (Windows ja Linux) tai (Mac), kun klikkaat linkkiä. Toisiinsa liittyvät välilehdet ryhmitellään vierekkäin.
  • Avaa sama verkkosivu usealla välilehdellä klikkaamalla sivun sisältävää välilehteä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Monista.
  • Kokeile näitä pikanäppäimiä: Ctrl + T (Windows ja Linux), ⌘ + T (Mac).
  • Avaa äskettäin suljettu välilehti painamalla Ctrl + vaihto + T (Windows ja Linux) tai ⌘ + vaihto + T (Mac).

Kun avaat uuden välilehden, hakukentän alla näytetään kuvia verkkosivustoista, joilla käyt usein. Siirry kullekin sivustolle klikkaamalla pikkukuvaa.

Jos haluat poistaa yhden näytettävistä sivustoista, vie osoitin sen pikkukuvan päälle. Valitse Poista Poista pikkukuvan oikeassa yläkulmassa.

Uuden ikkunan avaaminen

• Kokeile näitä pikanäppäimiä: Ctrl + N (Windows ja Linux), ⌘ + N (Mac).
  • Avaa välilehti uudessa ikkunassa vetämällä se Google Chrome -ikkunan ulkopuolelle.

Tiedoston avaaminen

• Vedä tiedosto tietokoneen työpöydältä tai kansiosta Google Chrome -välilehteen. Jos tämä onnistui, osoittimen kohdalla näkyy Lisää Lisää.
  • Kirjoita osoitekenttään tiedoston sijainti eli polku ja paina Enter.
  • Kokeile näitä pikanäppäimiä: Ctrl + O (Windows ja Linux), ⌘ + O (Mac).