Administrer advarsler om usikre nettsteder

Du ser en advarsel hvis innholdet du prøver å se, er farlig eller villedende. Eksempler på slike nettsteder er nettsteder som driver med nettfisking eller inneholder skadelig programvare.

Få advarsler om farlig og villedende innhold

Funksjonen for påvisning av nettfisking og skadelig programvare er slått på som standard. Så lenge den er slått på, kan du se følgende meldinger. Hvis du ser en av disse meldingene, anbefaler vi at du ikke går til det tilknyttede nettstedet.

• Nettstedet du er på vei til, inneholder skadelig programvare: Det kan hende at nettstedet du er i ferd med å besøke, prøver å installere skadelig programvare på datamaskinen din.
  • Villedende nettsted i sikte: Det kan hende at nettstedet du prøver å besøke, driver med nettfisking.
  • Mistenkelig nettsted: Nettstedet du prøver å besøke, virker mistenkelig og er kanskje ikke trygt.
  • Nettstedet du er på vei til, inneholder skadelige programmer: Det kan hende at nettstedet du er i ferd med å besøke, prøver å lure deg til å installere programmer som forårsaker problemer når du surfer på nettet.
  • Denne siden prøver å laste inn skript (kodesnutter) fra uautentiserte kilder: Nettstedet du prøver å besøke, er ikke sikkert.

Viktig: Vær forsiktig med hva du laster ned. Noen nettsteder prøver å lure deg til å laste ned skadelig programvare ved å fortelle deg at du har et virus. Pass på så du ikke laster ned skadelig programvare.

Mente du [nettstedsnavn]?

Hvis du ser denne meldingen, tror Chrome at dette nettstedet kanskje prøver å lure deg med en nettadresse som er litt annerledes enn en sikker nettadresse.

Hvis du tror at siden er merket ved en feil, og du vil gå videre til nettstedet, trykker du på Ignorer.