Administrer advarsler om usikre websites

Du får muligvis en advarsel, hvis det website, du forsøger at besøge, er usikkert. Disse websites kaldes ofte phishing- eller malwarewebsites.

Få advarsler om usikre websites

Registrering af phishing og malware er som standard aktiveret i Chrome. Når du støder på et website med phishing, malware, uønsket software eller social manipulation, kan du få vist en rød advarsel med teksten "Farligt website". Hvis du får vist denne advarsel, anbefaler vi, at du ikke besøger websitet.

Google Beskyttet browsing hjælper med at beskytte dig mod usikre websites ved at føre en liste over websites, der kan risikere at udsætte dig for malware, skadelige udvidelser, phishing, skadelige og påtrængende annoncer samt angreb med social manipulation.

Du kan også aktivere Udvidet beskyttet browsing, så denne funktion kan registrere og advare dig om kendte og nye usikre websites i realtid. Få flere oplysninger om beskyttelsesniveauet for Beskyttet browsing i Chrome.

Tip! Vær forsigtig, når du downloader indhold. Nogle websites kan finde på at fortælle dig, at du har en virus, der får dig til at downloade skadelig software. Pas på, du ikke downloader skadelig software.

Det betyder advarslerne om usikre websites

Usikre websites er som regel websites, der narrer dig til at gøre noget farligt på nettet, f.eks. at forsøge at få dig til at udlevere dine adgangskoder eller personlige oplysninger. De kan skade din enhed eller forårsage problemer, når du bruger internettet.

Disse websites kan:

• Udsætte dig for phishing
  • Udsætte dig for social manipulation
  • Forsøge at installere malware eller uønsket software på din computer
Administrer advarsler om usikre websites

Hvis du ikke vil advares om usikkert indhold, kan du deaktivere Google Play Protect. Dette deaktiverer også din Android-enheds beskyttelse mod skadelige apps og skadeligt indhold.

Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi, at Google Play Protect altid er aktiveret.

Aktivér eller deaktiver Google Play Protect
  1. Åbn Google Play Butik på din Android-enhed Google Play.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Play Protect.
  3. Aktivér eller deaktiver Scan enheden for sikkerhedstrusler.

Når du besøger et usikkert website

Du kan gå til en side, der viser en advarsel. Dette frarådes dog.

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. På den side, hvor du får en advarsel, skal du trykke på Oplysninger og derefter Gå til dette usikre website.
  3. Siden indlæses nu.

Mente du [websitenavn]?

Hvis du får vist denne meddelelse, vurderer Chrome, at webadressen muligvis er på et andet website end det, du forventede.

Meddelelsesteksten kan også være "Er dette det rigtige website?" eller "Falsk website forude".

Denne meddelelse vises, når det website, du vil besøge:

• Ligner et sikkert website, som du ofte besøger.
  • Forsøger at narre dig med en webadresse, der kun adskiller sig minimalt i forhold til adressen for et kendt sikkert website.
  • Har en webadresse, der kun adskiller sig minimalt fra en webadresse i din browserhistorik.

Hvis du mener, at en side er blevet rapporteret ved en fejl, og du vil fortsætte til websitet, skal du vælge Ja, fortsæt.

Mit website eller min software er angivet som skadelig eller mistænkelig