Administrer advarsler om usikre websites

Du får vist en advarsel, hvis det indhold, du forsøger at se, er skadeligt eller vildledende. Disse websites kaldes også websites med "phishing" eller "malware".

Få advarsler om skadeligt eller vildledende indhold

Registrering af phishing og malware er som standard aktiveret. Når registrering er aktiveret, kan du få vist meddelelserne nedenfor. Hvis du får vist en af disse meddelelser, anbefaler vi, at du ikke besøger websitet.

• Det website, du er på vej til, indeholder malware: Det website, du vil besøge, vil muligvis forsøge at installere skadelig software kaldet malware på din computer.
  • Du er på vej til et vildledende website: Det website, du vil besøge, er muligvis et phishingwebsite.
  • Mistænkeligt website: Det website, du vil besøge, virker mistænkeligt og er muligvis ikke sikkert.
  • Det website, du er på vej til, indeholder skadelige programmer: Det website, du vil besøge, vil muligvis forsøge at narre dig til at installere programmer, der skaber problemer, når du bruger internettet.
  • Denne side forsøger at indlæse scripts fra kilder, som ikke er godkendt: Det website, du vil besøge, er ikke sikkert.

Vigtigt! Tænk dig grundigt om, før du downloader. Nogle websites forsøger at narre dig til at downloade skadelig software ved at fortælle dig, at du har virus på enheden. Pas på, at du ikke downloader skadelig software.

Se usikre websites og downloads

Du kan gå til en side eller en downloadet fil, der viser en advarsel. Dette frarådes dog.

Gå til en usikker side

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Detaljer på den side, hvor du får vist en advarsel.
  3. Klik på Gå til dette usikre website.
  4. Siden indlæses nu.

Når du besøger et usikkert website, forsøger Chrome at fjerne det usikre indhold fra siden.

Se hele den usikre side
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. På et vildledende website skal du klikke på "Indholdet er blokeret" Content blocked til højre for adresselinjen.
  3. Klik på Indlæs hele websitet i advarslen.
  4. Siden indlæses.
Hvis fejlen omhandler scripts, kan du se hele siden ved at klikke på Indlæs usikkert script.
Download en usikker fil
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Downloads.
  3. Find den fil, du vil downloade.
  4. Klik på Gendan skadelig fil.
Deaktiver advarsler om skadelige og vildledende websites

Hvis du ikke vil advares om usikkert indhold, kan du deaktivere advarsler om skadelige og vildledende websites. Dette deaktiverer også downloadadvarsler.

Vigtigt! Vi anbefaler, at du ikke deaktiverer underretninger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mereefterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Beskyttet browsing under "Sikkerhed og privatliv".

Mente du [websitenavn]?

Hvis du får vist denne meddelelse, vurderer Chrome, at webadressen muligvis er på et andet website end det, du forventede.

Meddelelsesteksten kan også være "Er dette det rigtige website?" eller "Falsk website forude".

Denne meddelelse vises, når det website, du vil besøge:

• Ligner et sikkert website, som du ofte besøger.
  • Forsøger at narre dig med en webadresse, der kun adskiller sig minimalt i forhold til adressen for et kendt sikkert website.
  • Har en webadresse, der kun adskiller sig minimalt fra en webadresse i din browserhistorik.

Hvis du mener, at en side blev rapporteret ved en fejl, og du gerne vil fortsætte til websitet, skal du klikke på Ignorer.

Beskrivelse af advarslerne om skadeligt eller vildledende indhold

• Vildledende websites (også kendt som websites til "phishing" eller "social manipulation") forsøger at narre dig til at gøre noget risikabelt online. Det kan f.eks. være at afsløre adgangskoder eller personlige oplysninger, som regel via et falsk website.
  • Skadelige websites (også kaldet websites med "malware" eller "uønsket software") kan skade din computer eller skabe problemer, når du bruger internettet. Se, hvordan du fjerner uønskede annoncer, pop op-vinduer og malware i Chrome.
  • Google Beskyttet browsing: Google hjælper med at beskytte dig mod skadelige websites ved at føre en liste over websites, der kan udgøre en risiko for malware- eller phishingangreb. Google analyserer også websites og advarer dig, hvis et website ser ud til at være skadeligt. Få flere oplysninger om Google Beskyttet browsing.
  • Bruger du en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan have konfigureret registrering af phishing og malware for dig, og du vil derfor ikke selv kunne ændre denne indstilling. Se, hvordan du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen.

Mit website eller min software er angivet som skadelig eller mistænkelig