Gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs

Si el contingut que voleu veure és perillós o enganyós, es mostrarà un advertiment. D'aquests llocs web sovint es diu que inclouen activitat de pesca (suplantació d'identitat) o programari maliciós.

Rebre advertiments sobre contingut perillós i enganyós

Quan la detecció de pesca o de programari maliciós està activada (opció predeterminada), és possible que vegeu els missatges següents. En aquest cas, us recomanem que no visiteu el lloc web.

• Aquest lloc web conté programari maliciós: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'instal·lar programari maliciós a l'ordinador.
  • Aquest lloc web és enganyós: és possible que el lloc web que voleu visitar inclogui activitat de pesca.
  • Aquest lloc web conté programes perjudicials: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'enganyar-vos perquè instal·leu programes que poden causar problemes quan navegueu per Internet.
  • Aquesta pàgina està provant de carregar scripts de fonts no autenticades: el lloc web que visiteu no és segur.

Baixeu contingut amb precaució: alguns llocs web us diuen que teniu un virus per provar d'enganyar-vos perquè baixeu programari perjudicial. Aneu amb compte i no en baixeu.

Veure llocs, contingut i baixades no segurs

Podeu visitar una pàgina o accedir a un fitxer baixat que mostrin un advertiment, tot i que no us ho recomanem.

Visitar una pàgina no segura

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la pàgina on veieu l'advertiment, feu clic a Detalls.
  3. Feu clic a Visita aquest lloc web no segur.
  4. La pàgina es carregarà.

Quan visiteu un lloc web no segur, Chrome provarà de suprimir el contingut no segur de la pàgina.

Per veure tota la pàgina, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Al lloc web enganyós, feu clic a Contingut bloquejat Contingut bloquejat, a la dreta de la barra d'adreces.
  3. A l'alerta, feu clic a Carrega tot el lloc.
  4. La pàgina es carregarà.

Si a l'error es mencionen scripts, podeu fer clic a Carrega l'script no segur per veure la pàgina sencera.

Baixar un fitxer no segur

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Baixades.
  3. Cerqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. Feu clic a Recupera el fitxer maliciós.

Desactivar els advertiments sobre llocs web perillosos i enganyosos

Si no voleu rebre advertiments sobre contingut no segur, podeu desactivar les alertes sobre llocs web enganyosos i perillosos. També es desactivaran els advertiments de baixades.

No us recomanem que desactiveu les alertes.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", desactiveu Protegeix-me a mi i al meu dispositiu de llocs web perillosos.

Què signifiquen els advertiments sobre contingut perillós i enganyós

El meu programari o lloc web estan marcats com a perillosos