Gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs

És possible que rebeu un advertiment si el lloc web que proveu de visitar no és segur. Aquests llocs web sovint es denominen "llocs web de pesca de credencials" o "llocs web de programari maliciós".

Rebre advertiments sobre llocs web no segurs

La detecció de pesca de credencials i de programari maliciós està activada de manera predeterminada a Chrome. Quan us trobeu amb llocs web amb pesca de credencials, programari maliciós, programari no desitjat o enginyeria social, és possible que rebeu un advertiment vermell amb el missatge "Lloc web perillós". Si el veieu, us recomanem que no visiteu el lloc web.

Per protegir-vos dels llocs web no segurs, Navegació segura de Google manté una llista de llocs web que podrien posar-vos en perill a causa de programari maliciós, extensions abusives, pesca de credencials, anuncis maliciosos i intrusius, i atacs d'enginyeria social.

Perquè es detectin els llocs web no segurs coneguts i nous i rebre'n advertiments en temps real, també podeu activar Navegació segura millorada. Obteniu informació sobre el nivell de protecció de la funció Navegació segura a Chrome.

Consell: aneu amb compte en baixar contingut. És possible que alguns llocs web us diguin que teniu un virus perquè baixeu programari nociu. Aneu amb compte de no baixar programari nociu.

Què signifiquen els advertiments sobre llocs web no segurs

Els llocs web no segurs acostumen a ser llocs web que us enganyen perquè feu alguna cosa perillosa en línia, com ara els que intenten que doneu les vostres contrasenyes o informació personal. Poden malmetre el vostre dispositiu o causar problemes quan navegueu en línia.

És possible que aquests llocs web:

• Es dediquin a la pesca de credencials.
  • Continguin enginyeria social.
  • Estiguin intentant instal·lar programari maliciós o no desitjat a l'ordinador.

Volies dir [nom del lloc web]?

Si rebeu aquest missatge, Chrome considera que l'adreça web pot ser d'un lloc web diferent del que esperàveu.

El missatge també pot dir "El lloc web és correcte?" o "Aquest lloc web és fals".

Rebeu aquest missatge quan el lloc web que proveu de visitar:

• S'assembla a un lloc web segur que visiteu normalment.
  • Intenta enganyar-vos amb un URL que és lleugerament diferent del d'un lloc web segur conegut.
  • Té un URL lleugerament diferent d'un URL del vostre historial de navegació.

Si creieu que una pàgina s'ha marcat per error i voleu accedir al lloc web, seleccioneu Sí, continua.

El meu programari o lloc web estan marcats com a perillosos o sospitosos