Gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs

Si el contingut que voleu veure és perillós o enganyós, es mostrarà un advertiment. Aquests llocs web sovint es denominen "llocs web de pesca de credencials" o "llocs web de programaris maliciosos".

Rebre advertiments sobre contingut perillós i enganyós

Quan la detecció de pesca de credencials o de programari maliciós està activada (opció predeterminada), és possible que vegeu els missatges següents. En aquest cas, us recomanem que no visiteu el lloc web.

• Aquest lloc web conté programari maliciós: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'instal·lar programari maliciós a l'ordinador.
  • Aquest lloc web és enganyós: és possible que el lloc web que proveu de visitar sigui un lloc de pesca de credencials.
  • Aquest lloc web és sospitós: el lloc web que voleu visitar sembla sospitós i és possible que no sigui segur.
  • Aquest lloc web conté programes perjudicials: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'enganyar-vos perquè instal·leu programes que causen problemes quan navegueu per Internet.
  • Aquesta pàgina està provant de carregar scripts de fonts no autenticades: el lloc web que proveu de visitar no és segur.

Important: baixeu contingut amb precaució. Alguns llocs web mostren avisos que indiquen que us ha entrat un virus per provar d'enganyar-vos i que baixeu programari perjudicial. Aneu amb compte i no el baixeu.

Veure llocs web no segurs

Podeu visitar una pàgina en què es mostri un advertiment, tot i que no us ho recomanem.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la pàgina on vegeu l'advertiment, feu clic a Detalls.
  3. Toqueu Visita aquest lloc web no segur.
  4. La pàgina es carregarà.
Desactivar els advertiments sobre llocs web perillosos i enganyosos

Si no voleu rebre advertiments sobre contingut no segur, podeu desactivar Google Play Protect. Amb aquesta acció, també es deixaran de protegir tots els vostres dispositius Android d'aplicacions i contingut perjudicials.

Per motius de seguretat, es recomana que sempre tingueu Google Play Protect activat.

Desactivar o tornar a activar Google Play Protect
  1. Obriu l'aplicació Google Play Store Google Play al telèfon o a la tauleta Android.
  2. Toqueu Menú Menú i després Play Protect.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Cerca amenaces de seguretat.

Volies dir [nom del lloc web]?

Si rebeu aquest missatge, Chrome considera que l'adreça web pot ser d'un lloc web diferent del que esperàveu.

El missatge també pot dir "El lloc web és correcte?" o "Aquest lloc web és fals".

Rebeu aquest missatge quan el lloc web que proveu de visitar:

• S'assembla a un lloc web segur que visiteu normalment.
  • Intenta enganyar-vos amb un URL que és lleugerament diferent del d'un lloc web segur conegut.
  • Té un URL lleugerament diferent d'un URL del vostre historial de navegació.

Si creieu que una pàgina s'ha marcat per error i voleu accedir al lloc web, toqueu Ignora.

Què signifiquen els advertiments sobre contingut perillós i enganyós

El meu programari o lloc web estan marcats com a perillosos o sospitosos