Gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs

Si el contingut que voleu veure és perillós o enganyós, es mostrarà un advertiment. Aquests llocs web sovint es denominen "llocs web de pesca de credencials" o "llocs web de programaris maliciosos".

Rebre advertiments sobre contingut perillós i enganyós

Quan la detecció de pesca de credencials o de programari maliciós està activada (opció predeterminada), és possible que vegeu els missatges següents. En aquests casos, us recomanem que no visiteu el lloc web.

• Aquest lloc web conté programari maliciós: pot ser que el lloc web que vulgueu visitar provi d'instal·lar programari nociu a l'ordinador.
  • Aquest lloc web és enganyós: el lloc web que proveu de visitar pot ser un lloc de pesca de credencials.
  • Aquest lloc web conté programes perjudicials: el lloc web que voleu visitar pot provar d'enganyar-vos perquè instal·leu programes que provoquen problemes quan navegueu per Internet.
  • Aquesta pàgina està provant de carregar scripts de fonts no autenticades: el lloc web que proveu de visitar no és segur.
  • Vols continuar a [nom del lloc web]? El lloc web que voleu visitar pot provar de confondre-us i pot ser que no sigui el que proveu de visitar.

Important: baixeu contingut amb precaució. Alguns llocs web mostren avisos que indiquen que us ha entrat un virus per provar d'enganyar-vos i que baixeu programari perjudicial. Aneu amb compte i no el baixeu.

Veure llocs web, contingut i baixades no segurs

Podeu visitar una pàgina o accedir a un fitxer baixat en què es mostri un advertiment, tot i que no us ho recomanem.

Visitar una pàgina no segura

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la pàgina on vegeu l'advertiment, feu clic a Detalls.
  3. Feu clic a Visita aquest lloc web no segur.
  4. La pàgina es carregarà.

Quan visiteu un lloc web no segur, Chrome provarà de suprimir el contingut no segur de la pàgina.

Per veure tota la pàgina, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Al lloc web enganyós, feu clic a Contingut bloquejat Content blocked, a la dreta de la barra d'adreces.
  3. A l'alerta, feu clic a Carrega tot el lloc web.
  4. La pàgina es carregarà.

Si a l'error es mencionen scripts, podeu fer clic a Carrega l'script no segur per veure la pàgina sencera.

Baixar un fitxer no segur

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Baixades.
  3. Cerqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. Feu clic a Recupera el fitxer maliciós.

Desactivar els advertiments sobre llocs web perillosos i enganyosos

Si no voleu rebre advertiments sobre contingut no segur, podeu desactivar les alertes sobre llocs web enganyosos i perillosos. Aquesta acció també desactiva els advertiments de baixades.

Important: no recomanem que desactiveu les alertes.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A "Usuaris", feu clic a Sincronització i serveis de Google.
  4. A "Altres serveis de Google", desactiveu Navegació segura.

Què signifiquen els advertiments sobre contingut perillós i enganyós

El meu programari o lloc web estan marcats com a perillosos