Gestionar els advertiments sobre llocs web no segurs

Si el contingut que voleu veure és perillós o enganyós, es mostrarà un advertiment. Aquests llocs web sovint es denominen "llocs web de pesca de credencials" o "llocs web de programaris maliciosos".

Rebre advertiments sobre contingut perillós i enganyós

Quan la detecció de pesca de credencials o de programari maliciós està activada (opció predeterminada), és possible que vegeu els missatges següents. En aquest cas, us recomanem que no visiteu el lloc web.

• Aquest lloc web conté programari maliciós: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'instal·lar programari maliciós a l'ordinador.
  • Aquest lloc web és enganyós: és possible que el lloc web que proveu de visitar sigui un lloc de pesca de credencials.
  • Aquest lloc web és sospitós: el lloc web que voleu visitar sembla sospitós i és possible que no sigui segur.
  • Aquest lloc web conté programes perjudicials: és possible que el lloc web que voleu visitar provi d'enganyar-vos perquè instal·leu programes que causen problemes quan navegueu per Internet.
  • Aquesta pàgina està provant de carregar scripts de fonts no autenticades: el lloc web que proveu de visitar no és segur.

Important: baixeu contingut amb precaució. Alguns llocs web mostren avisos que indiquen que us ha entrat un virus per provar d'enganyar-vos i que baixeu programari perjudicial. Aneu amb compte i no el baixeu.

Consultar baixades i llocs web no segurs

Podeu visitar una pàgina o accedir a un fitxer baixat en què es mostri un advertiment, tot i que no us ho recomanem.

Visitar una pàgina no segura

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la pàgina on vegeu l'advertiment, feu clic a Detalls.
  3. Feu clic a Visita aquest lloc web no segur.
  4. La pàgina es carregarà.

Quan visiteu un lloc web no segur, Chrome provarà de suprimir el contingut no segur de la pàgina.

Veure tota la pàgina no segura
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Al lloc web enganyós, feu clic a Contingut bloquejat Content blocked, a la dreta de la barra d'adreces.
  3. A l'alerta, feu clic a Carrega tot el lloc web.
  4. La pàgina es carregarà.
Si a l'error es mencionen scripts, podeu fer clic a Carrega l'script no segur per veure la pàgina sencera.
Baixar un fitxer no segur
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Baixades.
  3. Cerqueu el fitxer que vulgueu baixar.
  4. Feu clic a Recupera el fitxer maliciós.
Desactivar els advertiments sobre llocs web perillosos i enganyosos

Si no voleu rebre advertiments sobre contingut no segur, podeu desactivar les alertes sobre llocs web enganyosos i perillosos. Aquesta acció també desactiva els advertiments de baixades.

Important: no recomanem que desactiveu les alertes.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Navegació segura.

Volies dir [nom del lloc web]?

Si rebeu aquest missatge, Chrome considera que l'adreça web pot ser d'un lloc web diferent del que esperàveu.

El missatge també pot dir "El lloc web és correcte?" o "Aquest lloc web és fals".

Rebeu aquest missatge quan el lloc web que proveu de visitar:

• S'assembla a un lloc web segur que visiteu normalment.
  • Intenta enganyar-vos amb un URL que és lleugerament diferent del d'un lloc web segur conegut.
  • Té un URL lleugerament diferent d'un URL del vostre historial de navegació.

Si creieu que una pàgina s'ha marcat per error i voleu accedir al lloc web, feu clic a Ignora.

Què signifiquen els advertiments sobre contingut perillós i enganyós

El meu programari o lloc web estan marcats com a perillosos o sospitosos