Navegació privada amb el mode d'incògnit de Chrome

El mode d'incògnit us pot ajudar a mantenir la navegació privada perquè altres persones que utilitzin el vostre dispositiu no la puguin veure.

Com funciona el mode d'incògnit

Quan obriu una finestra d'incògnit per primera vegada, es crea una sessió de navegació d'incògnit nova. Les finestres d'incògnit que obriu després formaran part d'aquesta mateixa sessió. Podeu finalitzar la sessió d'incògnit tancant totes les finestres d'incògnit que tingueu obertes.

En el mode d'incògnit, no es desen al dispositiu l'historial de navegació, les galetes, les dades dels llocs web ni la informació introduïda en formularis. Això vol dir que la vostra activitat no es mostrarà a l'historial del navegador Chrome i, per tant, les persones que utilitzin el mateix dispositiu no la podran veure. Els llocs web us veuran com un usuari nou i no sabran qui sou mentre no inicieu la sessió.

Si navegueu en mode d'incògnit a Chrome, de manera predeterminada no s'iniciarà la vostra sessió en cap compte ni lloc web.

És possible que el vostre centre educatiu, el proveïdor d'Internet o qualsevol programari de seguiment parental vegin la vostra activitat. Podeu comprovar si el navegador Chrome està gestionat.

Podeu bloquejar les galetes de tercers quan obriu una finestra d'incògnit nova. Obteniu més informació sobre les galetes.

Com protegeix el mode d'incògnit la privadesa

Què fa el mode d'incògnit

• Quan es navega en mode d'incògnit, les dades d'activitat no es desen al dispositiu ni en cap Compte de Google en què no hàgiu iniciat la sessió.
    • Per exemple, podeu utilitzar el mode d'incògnit per comprar en línia el regal d'aniversari d'algú de la família amb qui compartiu el dispositiu. Si no inicieu la sessió al vostre Compte de Google, l'activitat de compra no s'hi desarà ni es mostrarà a l'activitat de navegació de Chrome.
  • Cada vegada que tanqueu totes les finestres d'incògnit, Chrome descartarà les dades i les galetes dels llocs web que estiguin associades a aquesta sessió de navegació.
  • Chrome no informa els llocs web, ni tampoc Google, del fet que navegueu de manera privada en mode d'incògnit.

Què no fa el mode d'incògnit

• Impedir que qui sou a un lloc web. Si inicieu la sessió en un lloc web en mode d'incògnit, aquest lloc web sabrà que esteu navegant i podrà fer el seguiment de les vostres activitats a partir d'aquest moment.
  • Impedir que els llocs web que visiteu i els serveis que utilitzen, el vostre centre educatiu, la vostra empresa o el vostre proveïdor d'Internet puguin veure la vostra activitat o ubicació.
  • Impedir que els llocs web que visiteu difonguin anuncis basats en la vostra activitat durant una sessió d'incògnit. Un cop tanqueu totes les finestres d'incògnit, els llocs web no podran mostrar-vos anuncis basats en l'activitat que hàgiu dut a terme durant la sessió que heu tancat.

Tot i que el mode d'incògnit proporciona privadesa local al dispositiu, no afecta la manera com Google recull les dades quan feu servir altres productes i serveis, tal com es descriu a la política de privadesa.

El control en mans dels usuaris
  • Tanqueu totes les finestres i pestanyes d'incògnit quan hàgiu acabat de navegar. La sessió es tanca quan tanqueu totes les finestres d'incògnit. Per tant, en tancar una sola pestanya, les vostres dades no es descartaran. Un número al costat de la icona d'incògnit en un ordinador o a la part inferior del navegador en un dispositiu mòbil indica que teniu més d'una finestra o pestanya d'incògnit obertes.
  • Quan navegueu en mode d'incògnit, podeu decidir si voleu iniciar la sessió en algun compte. Si la inicieu en un servei de Google, com ara Gmail, o en un lloc web, pot ser que la vostra activitat hi quedi registrada.
  • Suprimiu les baixades i les adreces d'interès que no vulgueu que el dispositiu recordi, ja que es desen en qualsevol dels modes.

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar el mode d'incògnit.