Novetats de Chrome 81

En actualitzar Chrome a la versió 81, disposareu de les funcions noves i dels canvis que s'indiquen a continuació.

Controlar la música i els vídeos (ordinador)

Podeu controlar música, vídeo o altres continguts multimèdia des de qualsevol pestanya del navegador mitjançant una icona situada a la part superior.

Obteniu informació sobre com podeu controlar la música i els vídeos.

Rebre menys notificacions (ordinador i Android)

A la configuració, podeu activar l'opció de veure menys notificacions perquè les sol·licituds no us interrompin tant.

Obteniu informació sobre com podeu activar o desactivar les notificacions.