Styra uppspelningen av musik, videor med mera

Styr uppspelningen av musik, video eller annat ljud på en flik i Chrome.

Spela upp musik eller ljud ovanpå flikar i Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Spela upp musik, en video eller ljud av något annat slag på en flik. Du kan låta fliken vara kvar i förgrunden eller byta till en annan.
  3. När du vill styra ljudet klickar du på Uppspelningsreglage Uppspelningskontroll uppe till höger.
  4. Du kan pausa, hoppa till nästa låt eller video eller återgå till fliken där låten eller videon spelas upp.

Tips! Uppspelningen fortsätter även om du byter till en annan flik.

Titta på en video ovanpå flikar i Chrome

Du kan låta en video som spelas upp på en flik visas i ett mindre fönster ovanpå de andra flikarna medan du surfar.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Starta en video på en flik.
  3. Om du vill titta på videon medan du surfar på andra flikar klickar du på Uppspelningskontroll Uppspelningskontroll uppe till höger följt av Öppna bild-i-bild-läge Öppna bild-i-bild-läge

Tips! Klicka och dra videofönstret om du vill flytta det.

Läs mer om hur du skickar feedback i Chrome om du har synpunkter på den här funktionen.