Je muziek, video's en meer bedienen

Je kunt muziek, video of andere content waarmee geluid wordt afgespeeld, bedienen in een Chrome-tabblad.

Muziek of geluid afspelen in verschillende Chrome-tabbladen

1. Open Chrome op je computer.
  2. Speel in een tabblad muziek, een video of andere content met geluid af. Je kunt op dat tabblad blijven of naar een ander tabblad gaan.
  3. Als je het geluid wilt bedienen, klik je rechtsboven op Mediabediening Mediabediening
  4. Je kunt het afspelen onderbreken, naar het volgende nummer of de volgende video gaan, of klikken om terug te gaan naar het tabblad waar het nummer of de video wordt afgespeeld.

Tip: Je media wordt nog steeds afgespeeld, ongeacht of je op het tabblad blijft of naar een ander tabblad gaat.

Een video bekijken in verschillende Chrome-tabbladen

Je kunt een video afspelen vanaf het ene tabblad in een kleiner venster boven de andere tabbladen die je bekijkt.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Speel een video af in een tabblad.
  3. Als je de video wilt bekijken terwijl je browst in andere tabbladen, klik je rechtsboven op Mediabediening Mediabediening en dan Scherm-in-scherm openen Scherm-in-scherm openen

Tip: Klik en sleep het videovenster om de positie te wijzigen.

Als je feedback over deze functie hebt, bekijk je meer informatie over hoe je feedback kunt sturen in Chrome.